CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 17. november 2009

"Websiden kan ikke vises..."..hov... jeg har vundet!!
...nej det tror da pokker! Med et stk. 7-kilos kat ovenpå, så bad min pc om en pause....Jeg har nu fået en lang bordplade sat op i scrapværelset i stedet for skrivebordet, således at der også kunne være plads til mig selv....Jeg sidder sjældent herinde, uden at Franz er her også, gerne i vindueskarmen, over radiatoren og ved siden af pc´en....så er det vist også maksimalt varmt! Alligevel formår han at fylde mest muligt og blande sig...her hvor Rikke og jeg sidder med hver vores pc og kigger ferieemner! Dvs...hans vægt og valg af taster bevirkede at jeg ikke fulgte så godt med...:)....Ja, vi holder jo af ham alligevel, selv om alting lige tager lidt ekstra tid.
Og så lidt scraprelateret. Lige nu går kortudfordringen på Scrapsisters ud på at lave kort med dyr, men IKKE sommerfugle eller insekter. Jeg samlede så rudolf her...pillearbejde synes jeg ;-),og fik lavet dette kort. Beklager de dårlige lys- og vinkelforhold....det er ski´ ikke nemt at tage ordentlige billeder i øjeblikket synes jeg...slet ikke når det ikke er ens eget kamera...(har endnu ikke fundet opladeren :( ...)
Og sørme om ikke jeg ser, at jeg har vundet på 1-2-3 bloggen!!! Det er jeg glad for, synes det er nogle flotte bidrag der er sendt ind.
Billedet her er fra Lazise ved Gardasøen...ja ved det godt...jeg elsker bare den by og det område, og har SÅ mange fotos derfra ;-)
I lørdags var jeg til et godt kursus med Majbrit fra StampinUp!. Og jeg kunne da heller ikke undlade at bestille lidt.... Nu ser jeg så frem til at få varerne når jeg næste weekend skal til SOMMERHUS-SCRAP!!! og forhåbentlig møde jer. Det glæder jeg mig SÅ meget til. Fortsat god uge til jer :)

12 kommentarer:

 1. Jette,jeg er helt vild med dine ferielayouts og dette fra Lazise er ingen undtagelse. Farverne passer så godt sammen og lækker opsætning og pynt. Jeg får helt lyst til at være der. Kan godt forstå at du vandt.

  SvarSlet
 2. Altså hvor er ham Franz da bare en rigtig kat!! Sådan ser det også tit ud hjemme hos os. Vi har jo tre af slagsen, så der er til tider rift om de gode pladser ;-)

  Tillykke med første pladsen. Det er også et rigtig fint LO du har lavet :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med 1. pladsen flotte LO!
  Den har da rigtig gjort sig magelig på tastaturet din kat - men sød ser den ud!
  Hilsner Sanne

  SvarSlet
 4. Tillykke med sejren ,det var et fantastisk flot layout. kan godt forstå pcen strejker med sådan en klippert på tasterne.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg kan jo sagtens sidde her og grine, men det ER altså sjovt, som Franz vil blande sig, og der er da ved gud ikke noget at sige til, at PC'en brokker sig ;-D ;-D

  Er du da vimmer, hvor er det et flot LO fra Lazise. Jeg elsker at se dine flotte LO'er fra det område - så fortsæt gerne ;-D

  Rig god tur i næste week-end, - jeg kommer ikke med, - er den "heldige" vinder af en week-end vagt ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt se dit dilemma.., han fylder sørme godt op på din bærbare!! Men så er han da helt sikker på, at du ikke overser ham.., smart!! Fræk fyr!! Super kort og flot LO.., sådan nogle dejlige farver!!

  SvarSlet
 7. Købte du LIDT?!! Du har en sort streg i panden *G*
  Ja ham Franz forstår at mænge sig..han er nu en dejlig kat med karaktér :)
  Rigtig flot layout du laveder og tillykke.
  Vi sås idag og vi ses på søndag og næste weekend...vi to må vidst snart flytte sammen *LOL*

  SvarSlet
 8. Til lykke med vinsten - det er et flot layout, så fuldt fortjent.

  Kortet er super nuttet :o)

  Hav en forrygende uge.

  SvarSlet
 9. Tillykke med 1. pladsen. det er også et super flot layout. Nej så dejlige farver og hvor er det flot pyntet. Mange flotte detaljer.

  Jeg har også en del problemer med at få taget billeder når det er så mørkt.

  Så nuttet din kat er. Dyr er nu en dejlig ting. Altid trofast.

  SvarSlet
 10. Stort tillykke - det er også super flot :o)

  Skønnnnnnn hr. kat han er da for dejligt på eller ved siden af pcér ;o)

  Rigtig god fornøjelse i weekenden - lyder bare for lækkert med sådan en weekend

  SvarSlet
 11. Ja, nu vil jeg så lige vise god sportsånd, og sige tillykke med gevinsten... men væn dig nu ikke til det ;-)

  Det er bare et skønt LO, og for min skyld må der da gerne være flere ferie layouts...

  Og så vil jeg bare lige sige, at katte godt kan opdrages ....LOL

  SvarSlet
 12. Haha man skulle altså tro at Franz og Murphy var brødre, deres vaner og personlighed minder så meget om hinanden. Han er en lækker mis ham Franz :)
  Super dejlige ting du har lavet og tillykke med 1.pladsen!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails