CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 8. november 2009

Flere LO´s...og ingen kort ;-)

Så er der lavet lidt flere LO´s....dejligt at scrappe "rigtigt" igen, efter at have lavet en masse kort til kortmester 2009!
"Herreaften" er fra vores sommerferie, hvor mændene stod for madlavningen en af aftenerne...lækker skinke og melon, grill med kød, kylling og rejer og vin fra vores foretrukne vingård, Lenotti :D. Skitsen er fra InspiredBluePrints, som laver nogle skønne skitser, tak for linket Netti ;)

Dette LO er med endnu et billede, med wiev ud over London City, taget fra kupeen i London Eye. En fantastisk oplevelse at være deroppe, det skal man ikke snyde sig for, og jeg tager gerne turen igen. Skitsen er ligeledes fra Insp.BluePrints. LO´et er så også mit bidrag til opgave fra 06.11 til Scrapfestival på Scrapsisters. Jeg har her liftet farverne fra opgaven.

Endnu en solnedgang, denne gang fra Sirmione...ja, jeg ved det godt, men jeg har bare et eller andet med solnedgange, vand og bjerge *S*. Kan slet ikke få nok hihi... Dette er mit bidrag til opgaven den 05.11 til Scrapfestival, hvor vi skulle bruge farverne brun, grøn, orange + en ting fra naturen, her tørre troldekviste.
Det var alt for nu, snart skal flæskestegen på grillen, børnene er hjemme til middag i aften, til flæskesteg med det hele....guf.
Fortsat god søndag :D

8 kommentarer:

 1. igen super flotte layouts, du er så dygtig til at sætte billeder og farver sammen og så det lækre pynt

  SvarSlet
 2. Godt med ingen kort ;-) LOL....

  Skønne LO'er, er vild med dit London eye LO, det er så let og luftigt med en snert romantk, flot flot. hmmm synes jeg har set dem før, kan det mon passe ;-)

  Knuz

  SvarSlet
 3. Lækre og super flotte LO's. Du er kanon til at matche billeder, papir og pynt:-)
  Håber I får en dejlig aften med skøn flæskesteg.

  SvarSlet
 4. Rigtig lækre LOer alle tre. Flotte farver og opsætninger.

  SvarSlet
 5. Det er altså dejligt at se nogle af dine lækre LO'er.
  Er enig i at London Eye LO'et er helt fantastisk, men de andre er nu også super flotte. Jeg kan godt følge dig i "det" med solnedgangene, og du er rigtig god til at tage billeder af dem (mine duer sjældent ;-) )

  Flæskesteg.... Øjjj nu bliver jeg lækkersulten :-)

  SvarSlet
 6. Superflotte layouts du har lavet. Ja der er mange skønne skitser hos IB. Jeg bruger ikke andet for tiden..
  Ja flæskesteg er lækkert, det fik vi jo som sagt igår.
  Det er forresten sjovt for jeg er også helt pjattet med solnedgange.

  SvarSlet
 7. Woow Jette hvor er de flotte! Især det midterste er da bare helt fantastisk!
  Jeg skal da vist også til at igang med lidt layouts igen, det er godtnok også lang tid siden nu. Jeg har bare alle billederne liggene på computeren... (det er det jeg bruger som undskyldning når jeg lavet et kort:0)

  Knuser

  SvarSlet
 8. Hvor er det skønt at se layouts fra din hånd igen. Jeg elsker dine LOs - så fyldt med fine detaljer og lækre billeder.
  London-siden er såååå flot! Sikke lækre farver, dims op opsætning.
  God ny uge til dig.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails