CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 16. august 2009

Gang i scrapperiet igen :)

I lang tid har jeg primært kun fået lavet kort, og ikke scrappet LO´s. Pludselig savner man det at scrappe fotos og historierne bag.
De sidste par dage har jeg bl.a. lavet disse to kort, det første med papirer fra MME "BellaBella", bølgepap, TH tags, Mulberry blomster fra Papirloftet.no, Prima swirls + blade, en gammel bogside og sværte.

Jeg er aldrig kommet rigtig i gang med at bruge Glimmermist....og nu har jeg investeret i flere flasker...hmm....Derfor har jeg sat mig for at forsøge at inddrage det sammen med de andre materialer. Jeg har her kun brugt akvarelpapir sprayet med Glimmermist farverne Walnut Gold, Key Lime og Blue Skies. Derudover en Prima blomst + swirls, papirblonde, knapper og bånd. Til sidst er der pyntet med Pearl Maker og en tynd tegnet streg langs kanterne. Det var da en start ;-)

I dag har Anette/Netti og jeg scrappet sammen. Som altid super hyggeligt ;-), og jeg blev inspireret og fik et par input så jeg kunne få gang i det "rigtige" scrapperi igen. Jeg tog hul på feriebillederne i år, fra vores tycho-brahe tur ned mod feriestedet. Turen tog 27 timer fra vi tog hjemmefra til vi ankom - uden sove og spisepauser. Vi spiste, men det foregik i bilen mens vi skiftedes til at køre....når endelig trafikken kom fremad! LO´et er - for mig - lidt "vildt" - ligesom køreturen - men det hjalp at få det samlet med en sort baggrund. Papir, bånd og stickers er fra MM "Passport", en af goodie-gaverne fra Scrapevent i Sverige.

Jeg fik lavet endnu et LO og et kort, men de må komme på bloggen en af de andre dage, når det er lyst nok til at tage fotos.
Tak fordi du kiggede forbi - og ha´ en rigtig dejlig uge!

8 kommentarer:

 1. super flotte kort i lækre farver, ja jeg kommer også til at savne at lave layout hvis der er gået for lang tid. Du må have en god uge

  SvarSlet
 2. Sikken nogle skønne kort og et flot layout. Jeg kender godt det der med at få lavet flere kort i stedet for scrap. Sådan har jeg ahft det de sidste mange uger, men jeg håber snart at få gang i scrapperiet igen...måske når vi ses i sebtember ;O)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en rigtig hyggelig søndag. Jeg håber at det går bedre med Rikke.
  Det er nogle virkelige flotte kort du har lavet og dit layout er nu virkelig flot. Godt jeg lige havde båndet til dit papir :)

  SvarSlet
 4. Et dejligt og flot LO med masser at tekst, det et jo rart med den der historie som høre med. Jeg skal da love for at i har holdt i KØ! Og sikke nogle flotte kort du har lavet.

  SvarSlet
 5. Dejlige kort, Jette.., og ikke mindst LO!! Det er nok svært ikke og få lidt pauser, hvor man ikke får lavet så mange LO's!! Heldigvis kommer kreativiteten tilbage igen!! Kan du have en skøn uge!!

  SvarSlet
 6. Jøsses - 27 timer! Det var da rædselsfuldt. Til gengæld er layoutet super fedt, og det er en god idé at dokumentere den sure side af ferien såvel som de søde.

  Dit mist-kort er super lækkert. Jeg har også (efter Sverige) måttet ud og købe nogle flasker :o)

  SvarSlet
 7. Sikke skønne kort, de er virkelig flotte... men også et et fedt LO du har lavet, er vild med farvesammensætningen og alt teksten/journalingen på det.

  SvarSlet
 8. Flotte kort du har lavet - især det "Mist-kort" ser skønt ud (hmm..måske sku'man igen igen prøve de glimmermist der står og glor inden de ryger ud ;)..)
  Og så er det et super LO - med SÅ meget dejlig tekst på, det er vi jo nogen der godt kan li ;D

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails