CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 24. august 2009

Ferie LO og et par kort


Mandag igen...og denne mandag ligger jeg med en ordentlig forkølelse, som nu er her på 3.dagen, så håber den snart forsvinder igen. Og hvad kan man så bruge sådan en mandag på, når det ikke er muligt at sove mere.... jo, checke sin blog, pc´en bliver jo ikke smittet af at man sidder foran den ;-)
Dette er det 2. LO fra vores sommerferie, og her med et par fotos fra poolen, alle iklædt de skønne badehætter. Som skrevet, så mente Claus at hans farve var lidt træls (blå/hvid)....Emil mente den var sej, da det jo var FCK farver....det endte dog ud med at være smølfefarver....og det var der ret så meget sjov med resten af ferien ;-) LOét er ret enkelt, da de markante blå vandfarver er svære at scrappe, men jeg fandt dette papir fra MME "Penny Lane", som jeg syntes passede til. Vand-splatterne har fået glossy accents ligesom teksten.
Dette kort er blot et kort til kortkassen, hvor jeg fik brugt lidt lilla nuancer. Lavendelstilken er fra servietpynten fra Marks konfirmation. Fik beskedent stukket 4-5 stykker i hånden, da man mente at dem kunne jeg nok bruge *S*
Dette kort er et bestillingskort til en 50-års fødselar, kortet skulle være i blå farver, og fødselaren har en lille båd som han fisker lidt fra.....ok, så måtte jeg på arbejde. Uha, her manglede jeg lige et par QK figurer, så jeg måtte igang med frihåndstegningen og H2O farverne.
Båd, fiskestang og spand med fisk er tegnet, farvelagt og klippet ud. Vil lige sige, at jeg efter at billedet er taget og lagt ind, har givet nogle af fiskene glossy accents, og båden har fået en gang Crackle accents, begge fra Ranger. Det gave lige det sidste løft til kortet ;-)
Det var alt for nu, nu vil jeg tilberede en varm kop kakao til mig selv....og finde en ny pakke kleenex!
Nyd dagen og det dejlige vejr :D

10 kommentarer:

 1. Dejligt ferielayout og flotte kort. God ide at bruge lavendel, som jotørre flot op og dufter dejligt.

  SvarSlet
 2. skønt layout og flotte kort med mange lækre detaljer

  SvarSlet
 3. Ej, hvor træls med sådan en forkølelse.

  Herligt ferie LO... :-)
  Uh ja, det er slemt, at man mange steder er nødt til at bruge badehætter i poolen i Italien, men der kan jo så komme nogen sjove billeder ud af det ;-D

  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 4. total flot lo, i lækre farver, og super skønne kort.

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle rigtig skønne ting du har fået lavet...
  KANON billede og LO med swimmingpoolen - lækre detaljer og nogle skønne farver du har brugt...
  Jeg syntes dine kort er dejlige og fed ide´med den lavendelkvist... :o)
  Kan du have rigtig god bedring..
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 6. Skønne kort og et flot layout i dejlige sommerfarver.

  SvarSlet
 7. God bedring!
  Super skønne kort og du behøver da ikke dies, når du selv kan tegne så flot!

  SvarSlet
 8. Det er et superflot layout du har lavet..og ja sikke en sjov historie :)
  Båd-kortet er virkelig flot og godt tegnet selv om der er lidt banan over den ;) Jeg kender godt det med at få underlige ting fra folk der ved man scrapper..hihi men dit resultat er virkelig flot.

  SvarSlet
 9. Jeg håber, at du har fået jaget forkølelsen på flugt efterhånden! Dine kort er skønne - fiskebåden er da bare kær. Og layoutet er så friskt og skægt.

  SvarSlet
 10. Dejlige ting du har fået lavet. Kan godt lide dit ferie LO
  God weekend

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails