CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 5. juli 2009

For varmt til at scrappe???...ikke helt

Sikke en varme vi har haft! Dejligt, med det gør nu ikke noget, hvis der bliver skruet lidt ned, sålænge vi ikke har ferie ;-).
Jeg får ikke scrappet så meget, men den sidste udfordring på 1-2-3 bloggen og juniudfordringen hos Scrapsisters har jeg da fået lavet.
Dette er taget på klitterne ved Årgab, Vesterhavet fredag aften i overskyet og blæsende vejr, men selv der har Vesterhavet jo charme. Udfordringen lød på lag på lag.
Juniudfordringen hos SS var en skitse, og her har jeg lavet et LO til Marks konfirmationsmappe, med lidt billeder fra middagen, og Emil som impulsivt slog på glasset, rejste sig og sagde tillykke til Mark og tak fordi han måtte komme med :-D....dejligt med respekt for storebror haha...Måske havde de unge mennesker opfordret ham, og det skal man ikke gøre to gange ;-)
Igen har jeg forsøgt at pynte, men stadig så det ikke bliver for pusse-nusset ;-). Farverne er jeg selv helt vild med!
Jeg har fået lavet en del kort, bl.a. bestillingskort, og her er et lille udpluk. Bl.a. et kombineret fødselsdags- og studenterkort til Rikkes veninde, med papirer fra MME.
Min kollegas datter blev HF student, og ønskede et kort med et billede fra 0-klasse, som netop var i blå farver. Her med noget af Maja Design papiret som jeg købte til scrapevent i Sverige.

Det sidste kort er et kort til min nabo. Hendes datter blev i tirsdags færdig med kanditatuddannelsen som Cand.Link.Merc, fra Århus Handelshøjskole, efter 6 års studier. Disse ord kunne hun godt tænke sig stod et eller andet sted på kortet, og kortet måtte gerne laves i lilla farver. Jeg lavede teksterne som små tags, jeg stak bag selve overskriften. Og hun bestod med glans, med et 12-tal.

Denne weekend har vi holdt Rikkes 18 og 19 års fødselsdag for 10 unge damer. 18 års dagen er så fejret med 1 helt års forsinkelse, da jeg jo ikke var mobil sidste sommer, og hun valgte så bare at slå dem sammen i år. Så der var hygge,spisnng, og fest på terrassen indtil kl. 1.00 hvor de blev kørt til byen.
I dag vil jeg så bare slappe af og ikke lave en dyt!! Og dog, måske rydde op på mit scrapbord, efter at have lavet kortene som hastearbejde....det bærer bordet så præg af nu.
Fortsat rigtig god søndag til jer alle, og tak for besøget ;-)

15 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte kort.
  Synes især godt om kortet med billedet fra 1. klasse

  SvarSlet
 2. Hold da fast en masse skønne ting du har fået lavet... :o)
  Jeg er meget vild med det kort til naboens datter - det er bare SÅ gennemført...
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte ting du har fået lavet:-) Hos mig har det måske ligefrem været en fordel at det har været så varmt. Det har nemlig været for varmt til at lave andet, end at sidde stille og scrappe. Så jeg har fået lavet en del i de sidste par dage :-)

  SvarSlet
 4. wawwwww så flotte ting du dog har fået lavet, jeg får intet lavet i varmen:)

  SvarSlet
 5. Kanon flotte ting du har lavet Jette, lækre farver og opsætninger. det sidste kort med tags er rigtig flot og studenterkortet er supert mwd masser af lækre detaljer på alt du har lavet

  SvarSlet
 6. Sikke flot din blog er blevet.
  Dejligt at Rikke endelig fik sin fødselsdagsfest..den har helt sikkert været god.
  Det er nogle flotte layout og kort du har lavet.. det kort med can. merc er jeg helt vild med.

  SvarSlet
 7. Som altid nogle super skønne ting du har lavet Jette.
  Du fik da vist lige dit ønske opfyldt, nu er der ikke varmt mere og det øser ned! Men pyt, bare det bliver godt igen, når jeg skal på ferie hihi.

  SvarSlet
 8. wow en masse skønne ting du har fået lavet her i varmen :0)

  SvarSlet
 9. Hold da op, der er godt nok blevet dømt sommer på bloggen ;-)
  Dobbelt tillykke med datteren, håber hun/i havde en skøn dag...

  Skønne ting du har lavet, men svært at fremhæve noget, dog synes jeg at LO'et til 1-2-3 scrap er absolut skønt...

  God sommer til dig og dine, hvis vi ikke ses før.
  Knuz Betina

  SvarSlet
 10. Sikke en masse lækkert du har fået lavet. Vild med "sus i sivene" layoutet, så stemningsfuldt. Super flotte kort som jeg er sikker på har skabt glæde

  SvarSlet
 11. Sikken nogle skønne og flotte ting, du har fået fra hånden . Som altid fyldt med søde detaljer

  SvarSlet
 12. Første tillykke med din datters fødselsdag. Og derefter igen stor ros fra mig til dig, du er bare så fantastisk dygtig. alle dine ting er så gennemførte. Flotte kort og LO! Især det med SUS i Sivene. God weekend til dig Jette.

  SvarSlet
 13. Super flotte ting du har lavet.
  "Blomsterarrangementerne" på "Sus i sivene"-LO'er er utrolig flotte. I det hele taget et rigtig dejligt LO.
  LO'et fra Marks konfirmation er rigtig sejt, det er flot pyntet, og bestemt ikke "tøset" i det.
  Sejt at hans lillebror holdt en lille tale ;-D

  Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 14. Sikke dejlige layouts og ikke mindst lækre kort du har fået lavet! Så dejlige farver og mange detaljer;0)
  Knus

  SvarSlet
 15. Det er muligt det var hastearbejde - men så bliv du bare ved med det - for det er dælme blevet nogle fiiine ting. Og til lykke med julekortpræmien. Jeg er vild med dit Sus i sivene LO - der er sådan en dejlig ro over det.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails