CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 16. juni 2009

Vandhurlumhej

I weekenden den 12-14. juni var der "Vandhurlumhej" på Scrapsisters. Ikke sådan af den rigtig våde slags, men tema-mæssigt. Der var flere udfordringer, bl.a. skulle vi lave et LO, med minimum 30 ords journaling, og ordet "vand" skulle indgå mindst én gang i titlen/journalingen. Mit bud blev med billeder fra vores weekend i Årgab ved Vesterhavet. Der er brugt lidt gamle sager, bl.a. papir fra DreamStreetPapers, bobleplast og en fjer fra påskeægget.

En anden udfordring var en skitseudfordring, og her har jeg brugt et billede af Mark fra konfirmationsdagen, hvor han får sangen fra sine forældre, i et komplet sæt signeret Viborg fodboldtøj. Det gjorde lykke.

Papir er fra "Man about town" fra Upsydaisy.com, netto-sommerfugl, dottie-ann og QK fodbold. Der er så lige sneget sig lidt bling på også.
Den sidste udfordring jeg lavede var med temaet "stjerne". Jeg lavede et kort med stjerner på, og med papir fra en mat-stack fra "Kimberly Poloson".

I maj nåede jeg også et par julekort til Majers julekortudfordring. Jeg holder stadig stastistikken med minimum 1 julekort om måneden. Denne gang skulle kortet indehold gran i en eller anden form. Jeg lavede bl.a. dette kort, meget enkelt og ikke sååå "julet" ;-)

Det er jo fortsat rigtigt "scrappevejr", rigtig blandet dansk sommervejr....håber det bliver lidt bedre i weekenden, hvor vi skal til "Rock i Holstebro", med bl.a. "Danser med drenge", Poul Krebs, Johnny Madsen, Aqua, Gnags og Nephew. Ellers må vi jo have røjserne og sydvesten frem :D.
Rigtig god uge til jer alle og tak for besøget.

11 kommentarer:

 1. Sikke mange skønne LO'er og kort du har lavet. Dit julekort er også fint jeg tror når man mærmer sig den kolde tid så vil det virke meget mere vinterligt hvis man kan sige sådan. God uge og koncert til dig også Jette :0)

  SvarSlet
 2. Skønne LO'er og kort, as usual ;-)
  Synes at du har løst opgaverne rigtig flot, men kan altså ikke lade være med at smile når jeg ser et julekort her i sommervarmen... he he he...

  Knuz Betina

  SvarSlet
 3. Dine LO's er rigtig skønne, både billederne og de dejlige farver!! Det samme gælder kortene!! Åh.. gid jeg også kunne få staret på julekortene.., det ville være så fedt!! Kan du have en rigtig god koncert.., vi krydser fingre for vejret!!

  SvarSlet
 4. Ih du laver altid de mest skønne ting Jette! Super lækre layouts og kort!

  SvarSlet
 5. Hold da op en masse lækre ting ud har lavet. Jeg er helt vild med alle dine fede detaljer.
  Dit julekort er SÅ lækkert. Jeg kan godt lide hele opsætningen og farverne.
  Vi ses imorgen.

  SvarSlet
 6. super flotte layouts med mange lækre detaljer og super fede kort og med kanon lækker pynt. Du må have en god torsdag.

  SvarSlet
 7. Sikke nogle super skønne LO og kort, alle fuldt med nogele super skønne detaljer

  SvarSlet
 8. Som altid super flotte layout og kort fyldt med søde detaljer

  SvarSlet
 9. Hvor har du fået lavet meget! Dit sidste kort er jeg helt vild med - det tror jeg, jeg må lifte. Så så flot.

  SvarSlet
 10. Lækre ting du har lavet.
  Strand LO'et er super.Det er herligt at gå en tur ved vandet og blive blæst godt igennem, bare man har godt med tøj på. Kanon billede af dig og Claus.
  Konfirmations LO'et er da bare for sejt. Det må da bare være sagen for en ægte Viborg fan at få sådan en sangskjuler :-)
  Generelt vil jeg sige at jeg er vild med dine detaljer. Det er f.eks. sjovt at du har brugt et tag, - det er ikke så tit man ser dem længere.

  SvarSlet
 11. hold da op hvor har du fået lavet lavet mange skønne ting. Rigtig flot.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails