CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 16. december 2011

Mere jul end "ugl"er...

jo, vi juler skam herhjemme....mon ikke snart julestemningen indfinder sig...jeg gik lige med kameratet i dag, og tog lidt snapshot af noget af vores julepynt. Jeg har en plan om at lave lidt flere julelayouts i år, eller måske et minialbum omkring julen 2011...
Jeg er vild med Maileg og Medusa julepynten. Vi har lidt her og der, og helst ikke for meget...iflg. manden min ;) Ellers elsker jeg også lys og bling...jeg har samlet en masse små kugler og naturkogler i en glasskål...synes det ser lækkert ud, når stearinlysene skinner ned på... så har vi en nissefamilie, som vi fik i bryllupsgave af vores dagplejemor...og de har sin faste plads ved fjernsynet...et år var de ikke kommet frem, og det passede ikke sønnen....han var altså voksen, men traditioner er også dejlige! Og heller ikke ved juletid kommer vi uden om Franz....han er altså der hvor det hele foregår!
Medusa snemænd på bogreolen, et fad med forskellige lys og Medusa pynt... og kalender dekorationen som står i alrummet...indrømmet, den er KØBT i år...uhhh det er vist aldrig sket før!
Glas snefnuggene er købt hos en lokal glaskunstner, hvor jeg selv har gået til glasfremstilling et par sæsoner. De er virkelig smukke, når de hænger i karnappen! I stuen har vi en lav-gren i en vase, hvorpå der hænger forskellige stof-jylepynt...indrømmet, første dag var Franz meget interesseret i det...nu har han heldigvis mistet interessen... for det meste :) Et par store smukke julekugler hist og pist gør det hele lidt hyggeligt også. Familie-grisen har efterhånden stået model til meget, men den kommer trofast frem hvert år :).... noget er nyt, noget er gammelt, noget har historie...sådan skal det helst være.
God weekend til jer alle, jeg håber julestemningen efterhånden er på vej hos jer :)

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt hyggeligt og julet ud. Fine ting du/i har. Og den nissefamilie er sød ... sådan en har jeg også, faktisk magen til, som min farmor lavede for mange år siden. :0)
  Julestemningen er her efterhånden. Jeg glæder mig i hvert fald - og det på trods af jeg skal arbejde rigtig meget i julen. ØV bøv, men sådan er det jo bare.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Smukt julepynt du har og ja de gamle nisser skal også frem ellers er det da ikke jul:-)

  SvarSlet
 3. tak for kigget og de smukke stenmingsfulde billeder. Julestemningen er endnu ikke helt indfundet sig her, har lige et par fødselsdage der skal overstås inden det hele går op i julens tegn

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig fine jule ting du har pyntet op med.
  Dejlige jule stemnings billeder, så mon ikke også julestemningen indfinder sig.
  Vi får en noget anderledes jul hos os i år, jeg skal for første gang arbejde den 24 om aftenen, men tror nu, at det nok skal blive hyggeligt.

  SvarSlet
 5. Så nydelige og koselige stemningsbilder, og flott julepynt!!
  Likte spesielt godt de snømenn, tro om de er å finne her i Norge..??..
  Ønsker deg riktig god 4.søndag i advent, klem! :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud og giver en god fornemmelse af juleriet hos Jer :) Her er den lidtttttt, hos drengene meget men ikk så meget hos mig ;)
  Og et fantastisk kort med ugle i sidste indlæg - et must have stempel ;)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt ud!
  Jeg er også vild med Medusa og Maileg!
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Elsker Medusa.
  Vil lige høre dig hvilket billederedigerings program du bruger???
  God 4. søndag i advent

  SvarSlet
 9. Det er jo sådan en gris som Lotte fra Spetakelmagergade har og såm hun kalder Bamse!! Hvor er den sød.
  Lækkert julepynt du har. Jeg er også vild med Medusa´s julepynt, det er så smukt og lidt morsomt :)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt og stemnings fyldt ud med dine flotte julepynt og dejlige Franz.
  Ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og glæder mig til vi ses.

  SvarSlet
 11. Sikke nogle hyggelige julebilleder.:)
  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
 12. Skønne snaps af julen hos jer. Og ham frantz hvor han en flot kat. Jeg tror vi havde et familie medlem til ham på Tenerife i sidste uge. Jeg skal nok vise dig billeder af ham.
  Vild lækker julepynt og stemning. Og glæderlig bagjul Jette :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails