CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 3. oktober 2011

Et par færdige Belgiens-projeker

...ja, så fik jeg lavet et par af projekterne fra Belgien færdige. Dette første layout, er fra workshoppen med Donna Downey lørdag aften. Det var en stor fornøjelse, hun er vildt sjov og inspirerende, og hvor vi larmede og grinte mens vi rev og rev i de to ark canvas. Først lodret og så vandret, og så blev der flettet og flettet. Virkeligt en sjov og inspirerende workshop!
Et lækkert kit med Prima-materialer og hjertestemplet, som blev dækket af acrylmaling, og stemplet ovenpå det fortrykte hjerte på canvassen. Teksten på tag´en er strøget på, lækker flockeffekt.
Det andet layout er fra workshoppen med Birgit Koopsen, lørdag eftermiddag. Som hun selv sagde, så bestod layoutet ikke af den store raket-videnskab, og det takkede vi hende faktisk for, da vi lige havde været på lidt overarbejde ved Céline Navarro og et minialbum!! Kommer senere....
Men her klippede vi først et hjerte i almindeligt papir, lagde det og den mønstrede stencil på papiret, hvorefter vi sværtede med Distress Ink. På den måde lavede vi hjerterne forskellige steder på papiret.
Derefter var det bare at pynte med materialerne fra kittet - igen et skønt Prima-kit !
Fredag og lørdag var jeg så igen på farten, denne gang til Convention i Middelfart, førscrap fredag og convention hele lørdag. Og ja, så var der lige et par smutture til Panduro i Kolding (hvor vi overnattede)...dvs. vi nåede Panduro før vi kørte til førscrap, men der opstod et akut behov for en tote, da vi så Betinas!! Og så drøner man jo ind til Panduro igen kl. 23.20 og henter fluks 3 tote´r + det løse...Hurra for "Open by Night"!!
Jeg havde "kun" taget materialer med til kort, dvs. jeg havde alligevel fyldt min trolley...?!, og lidt fik jeg dag også lavet indimellem at der blev snakket, hygget og shoppet.
Her er 3 af de bestillingskort jeg lavede samt et julekort med Riddersholm papirer, som jeg havde "udlånt" til Pia fra Kreative Fornemmelser....jeg elsker altså den butik! Dette juletræsstempel købte jeg i Aalborg, og jeg er bare SÅ glad for det!
Det var alt for nu, en hel arbejdsuge kalder, og nu går der altså hele 3 uger, før den står på Skaga Scrap...og så er det også slut for i år.
Rigtig god uge til jer derude :)

8 kommentarer:

 1. Super lækre ting du har lavet, især det på canvas !!!

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte ting du har fået lavet.

  SvarSlet
 3. hold op hvor er det bare flot, især det flet ser virklig flot ud-

  SvarSlet
 4. Wooow, det er for lækkert, dit LO :o)

  Dine kort er også topskønne - jeg er også slemt forelsket i det juletræsstempel ... så det havner nok snart her også :o)

  SvarSlet
 5. Sikke spændende og smukke ting du f ik lavet i Belgien. Primalayoutet er jeg da helt vild med.
  Smukke kort du fik lavet..og jeg er SÅ misundelig på det juletræsstempel - ja jeg må næsten eje det tror jeg.
  ja hurra for længe åbent i Kolding storcenter for vi måtte da have en tote hver GG

  SvarSlet
 6. Lækre lækre LO's.
  Hav en god dag.

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor du farer rundt....Du er godt nok aktiv.
  De layouts fra Belgien-turen er bare vildt flotte - på hver sin måde. Sikke mange spændende detaljer - og ret meget nytænkning.
  Jeg tror på dig, når du skriver, at I har larmet og grinet undervejs.
  Og flot klaret at få lavet kort på convention...Gad vide hvordan man gør det ? Jeg få aldrig pakket ud....hihi.
  Kortene er rigtig flotte - og egentlig meget forskellige. Men du kan jo alle stilarter.

  SvarSlet
 8. Hvor er jeg glad for at se nogle af projekterne. Og høre hvordan de er lavet. Jeg har mine stående i posen endnu. Men pigerne har lovet og holde kursus for mig. De er vildt flotte dine Lo, og det er rigtig sejt det med Canvas. Dine kort er super flotte. Nu er der kun 2 uger til vi ses igen.
  Mange hilsner Linda Ballegaard

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails