CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 10. juni 2011

Frokost i Sliema...

...ja, sørme om jeg ikke har fået lavet et layout!!! Oven på alle disse kort, er det skønt at sidde med billeder og minder, og derfor tog jeg en rask beslutning i går aftes. Efter at have lavet 80 bord/menu kort, og efter at have afsluttet yderligere et par studenterhuer, fandt jeg en månedspakke fra Swirlydoos og et foto, og så var det op på hesten igen :))
Materialerne er alle (undtagen små hvide blomster, blade, overskrift og stickles) fra Swirlydoos maj-pakke.
Det gule karton fik jeg tonet lidt ned med Distress Ink, og baggrundspapiret fra Glitzvar så flot i sig selv, at jeg valgte kun at tilføje et ark Paper Layers fra Glitz og et lille baggrundsstempel fra Tattered Angels (en hel pakke med forskellige stempler var der med denne gang). Rhinsten er fra Kaiser Craft, og de små stickers-bogstaver er fra Glitz. De skønne blomster er fra Petaloo.
I månedspakken var der også en pakke Flocked Rub-Ons fra Prima, og jeg har sat et lille hjørne på layoutet til højre for billedet.
De er lidt svære at overføre, hvor jeg lapper over både billede og udskåret mønsterpapir.
Ja, det er jo ikke fordi jeg holder pause i kortene, her er et par nye, som jeg har færdiggjort i går aftes.
Først en af Donna´s barnevogne med Riddersholm Papir:
og til sidst en muffin med papir fra October Afternoon:
De er altså skønne alle hendes skabeloner, og jeg nyder at lave kortene, du kan sidde i scrap-hulen, i stuen eller under markisen og sy og samtidig nyde det gode vejr :))
Det var alt for nu, jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig pinse og tak for jeres besøg og kommentarer, det sætter jeg virkelig stor pris på :D

13 kommentarer:

 1. Hvor er det papir skønt til dit billede. Super flot layout. Og dejlige kort. Og du har ret, Donna er fantastisk til at finde på sjove kort former. Til stor glæde for mange af os andre:0) rigtig god pinse.

  SvarSlet
 2. Forresten. Må vi ikke se dine bord/ menu kort. Jeg bliver lige lidt nysgerrig, da jeg selv skal bruge nogen til vores bryllup den 23 juli ;0)

  SvarSlet
 3. Flotte kort, og SUPER lækkert layout :o)

  SvarSlet
 4. Lækkert LO, det er nogle fede ting de sender der fra...måske man skulle prøve;-)
  God lørdag

  SvarSlet
 5. Det er et flot rejselayout, du har lavet. Der er virkelig dømt sol, sommer og hygge.
  Og lækre Donnakort.
  God pinse.

  SvarSlet
 6. Skønt Lo du har lavet så mange datailjer, og lækre farver : )

  Mums det muffin kort er da lige til at spise ; ) super sød barnevognskort.
  Rigtig god Pinse.

  SvarSlet
 7. Sikke da et smukt layout du har lavet. Jeg er helt vild med farverne! Dine Donnakort er SÅ fine..har du legomanden? :)

  SvarSlet
 8. suuuuuper smukt layout og med lækre detaljer, flot måde at lave a på med @'et og sikke fantastiske kort, du er så dygtig
  Jeg ønsker dig nogle gode påskedage
  knus pia

  SvarSlet
 9. Lækkert LO og nogle meget søde kort. Jeg er helt vild med barnevognen.

  god pinse
  Mette

  SvarSlet
 10. I always get excited to see your layouts, love the floral treatment and fun photo!! Your baby carraige and cupcake are perfectly sweet!

  SvarSlet
 11. Dejligt at se et LO oven på alle kortene :-) God måde du har fået brugt din månedspakke. Jeg har kun fået lavet et LO fra den pakke, så jeg har lidt tilbage endnu :-)

  SvarSlet
 12. Hvor er det et super flot LO du har lavet - det er så dejligt at få lov til at lave noget andet end kort når man har været igennem alle de her mærkedage som der er i foråret. Jeg har også købt både muffing og barnevogn fra Donna. Hun er fantastisk. Og det er dine kort også :0)

  SvarSlet
 13. Super smukt LO, Jette... skønne farver og detaljer. Og så er du bare sååå god til de Donna kort.
  Vi ses i morgen aften :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails