CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 4. juni 2011

Et par bryllupskager og en kirke...

... har jeg lavet til denne weekend. Jeg har igen brugt Donnas skabeloner til disse kort. Sjovt, som man har perioder for man enten bruger den ene kortstil eller den anden ;)), og disse syede kort er nu hyggelige at lave.
De første 2 er lavet som bryllupskager, med papirer fra Riddersholm Design, "Happy Party" og "Bello Pastello". Jeg har også lagt dem ind på "Sukkersött" bloggen, hvor udfordringen er bryllupskort, der ikke er i str. 15x15:
og et lille closeup:
og her den sidste bryllupskage i papir fra "Bello Pastello":
Lille Alvin skal døbes i mogen, og til ham har jeg lavet denne kirke. Kirken er hjemmelavet, med inspiration fra Donnas "tårn", som jeg ikke havde, da jeg skulle lave det første "kirke-kort". Så fremover tror jeg jeg bruger min egen "model" ;):
Det var alt for nu, jeg vil hænge vasketøjet ud på snoren, og fortsætte med de nu 80 bord/menukort. Alt er klippet og standset, nu mangler jeg at printe teksterne ud, og så starter samlearbejdet.
Fortsat god lang weekend, håber i kan nyde det fantastiske vejr :))

11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle virkelig lækre kort!!!
  - som straks er gemt i en mappe til senere
  inspiration... Står selv og skal lave bryllupskort snart faktisk :)

  Er helt vild med din kirke.. Synes også selv det hyggeligt at lave det til sit eget på en måde, selvom man bruger ideen andre steder fra:)

  Rigtig god weekend til dig :)

  SvarSlet
 2. De er sååå smukke og elegante, Jette... flot syet og så fint pyntet i rigtig "Jettestil"

  Ha en dejlig varm dag!!!

  SvarSlet
 3. Som altid flotte skønne kort fra din hånd. Godt det ikke er mig, der skal lave 80 bord/menukort. Sikken et arbejde, god fornøjelse med det ;O)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle skønne bryllupskort - ser jo næsten ud til at de kan spises...

  Dåbskortet sidder da også bare lige i øjet...

  SvarSlet
 5. Ååååhh!!
  SÅ fine!! :-)

  SvarSlet
 6. Så flotte kort, da. :)

  SvarSlet
 7. Hej Jette, tak for din søde hilsen ;-) Hvor er det bare fint dit bryllups kort. Nogle rigtig flotte farver, man bliver helt lækker sulten. Og din kirke den kan du godt være stolt og bruge fremover den er super flot. Her er dagen gået med vasketøj og afslapning på terassen. Glæder mig til at se om du har gået taget nogle gode billeder. Kan du have en god ny uge som jo snart starter.

  SvarSlet
 8. Så herlige kort du har laget, både kake og kirke! Det ble veldig flott med søm på synes jeg. Og de vil garantert vekke oppsikt på gavebordet :)
  Tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Klem, Yvonne

  SvarSlet
 9. Smukke smukke kort du har lavet. Jeg er helt vil med din hjemmelavet kirke. Hvaee printe teksten ud..så går jeg ud fra at du ikke vil skrive kalligrafi ;) Pøj pøj med opgaven.

  SvarSlet
 10. OH WOW oh WOW!!!! These cards are so AMAZING!!! The details and creativity is outstanding!!! Thanks for the inspiration!!!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails