CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 12. oktober 2010

Malta

Så er vi hjemvendt fra en skøn uge på Malta. Fantastisk dejligt at besøge Rikke og Kasper, og se, at de trives og har det godt, i helt nye og andre omgivelser! Rikke arbejder fuldtid i tøj butikken New Look i et stort center, og Kasper har hans support-arbejde, som var grunden til, at de netop flyttede til Malta. De har lange og skiftende arbejdtider, men klør på 110%. Rikke arbejdede de første 4 dage og havde så fri de sidste 3 dage vi var der, og hvor var vi glade for, at vi tog en hel uges ferie, og ikke "kun" var der fra mandag til fredag (Ryanair flyver til/fra Malta mandag og fredag), så vi havde 3 fulde dage, hvor vi nød at være sammen og opleve øen og slappe af sammen. Her er lidt snap-shot fra vores uge på Malta:
Nothing creative this time, but a little resume of our trip to our daughter in Malta: So wonderful to visit Rikke and Kasper, and to see that they are ok and  feel good in completely new and different surroundings! Rikke is working fulltime in the clothes shop "New Look" in a large shopping center, and Kasper has his support work, which was the reason that they moved to Malta. They have long and variable work hours, and they are really doing it all 110%. Rikke worked the first 4 days and  had the next 3 days off   and we were so happy that we took a whole week vacation and not "only" from Monday to Friday. So we had 3 days where we enjoyed being together and experienced the island. Here's a little sample of snap-shot from our week in Malta:
Comino, en lille ø tæt på Malta, hvor vi besøgte "Blue Lagoon"
Blue Lagoon på Comino 
Comino 
Claus og jeg i Valetta, hovedstaden 
Mdina, den gamle hovedstad 
View over Malta fra den gamle hovedstad Mdina 
Mdina 
De bor "lag-på-lag" i Valetta 
Lystbådehavnen i Valetta 
Et af mange stenbrud på Malta 
Rikke og Mutti på café efter sightseeing-turen 
Sådan er vejret OGSÅ på Malta! (Vi tog en taxa videre til shopping-centret!) 
Rikke og Kasper i St.Julians, efter en dejlig middag. 
På café søndag, sammen med alle malteserne, i alle aldre :) 
Hygge på balkonen
Og dagen efter gik det hjemad igen mod DK....indrømmet, det var svært at sige farvel ;)....men de har det godt og trives...og nu er det jo "snart" jul, så ser vi dem forhåbentlig igen :)) Det var mange billeder, lidt beskrivelser og intet kreativt, men det kommer forhåbentlig snart igen.

7 kommentarer:

 1. det lyder som en fantastisk tur og tak for gensynet me dden skønne ø. har været der to gange og vi overvejer faktisk at tage dernd igen næste efterår

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem :O) Det lyder og ser jo ud til, at det har været en fantastisk dejlig tur til Malta. Flotte fotos du fik taget...så er der mulighed for at være kreativ.

  SvarSlet
 3. Øj hvor ser det lækkert ud.
  Det er nogle vidunderlige billeder, lige til rejsekataloget :-P

  SvarSlet
 4. Lyder til at ha været en skøn ferie og sikke dejlige billeder du har taget... mange steder har vi været, men Malta har vi tilgode endnu :-).
  Dejligt at Rikke og Kasper er faldet godt til dernede.

  Ses snart til scrap

  SvarSlet
 5. åhhhhh så skønne billeder,og hvor jeg dog forstår det er svært at sige farvel igen, de bliver jo ved at være vores børn ikke sandt?

  SvarSlet
 6. Tænk engang, at de nu bor på Malta. Godt de er faldet godt til dernede. Lækre (sommer!)billeder du har taget.
  Det lyder til at være en dejlig ø.

  SvarSlet
 7. Tak for kigget af de dejlige billeder, sikke en skøn tur. Jeg kan godt gorstå det gør ondt og skal hjem igen. Godt der er internet nu om dage. Forøvrigt nogle kanon flotte billeder.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails