CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 17. oktober 2010

DT Riddersholm: Æske til julegave-bon´er

Hver jul når der skal købes julegaver, passer jeg på, at gemme alle bon´er, således at gaverne evt. kan byttes uden problemer. Derfor har jeg til Riddersholm Design dekoreret denne æske, til at gemme de (mange) bon´er i. Så kan jeg altid finde den bon, der evt. skal bruges. Passer man på æsken, kan den jo genbruges flere år i træk.
Jeg har brugt en ganske almindelig pap-æske som kan købes i diverse supermarkeder med hobbyartikler. Jeg har brugt papir fra den nye juleserie "Good Old Santa". Det nederste råhvide bånd, de lyserøde roser med "frosting", de små røde roser, og halvperlerne er også fra Riddersholm/Kort&Godt. Ellers er der brugt lidt bånd og pynt fra gemmerne.

Her ses æsken forfra:
Og æskens låg:

Æsken åben:

Og et lille close-up af lågets pynt:


Fortsat god weekend, forhåbentlig står den lidt i kreativitetens tegn :). Og tak for jeres søde kommentarer, det gør det værd og sjovt at blogge ;)

14 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk, Jette! Det er en rigtig god idé - jeg plejer altid at gemme dem i en kuvert - men kan jo ligesågodt gøre det på den smukke måde som her og gemme til næste år. Utrolig flot dekoreret. Ha en god søndag.

  SvarSlet
 2. hvor er den smuk Jette, og for en god ide , tror sørme også min vil blive brugt til det, tak for ideen:)il dig , rigtig god søndag t

  SvarSlet
 3. Ja de boner gemmer man jo under alle omstændigheder - så tak for idéen OG inspirationsæsken, som er så smukt og julehyg'lig dekoreret :)

  SvarSlet
 4. Jaaamen den er jo skæppe skøn ! Sikke mange detaljer du har fået på.

  SvarSlet
 5. Hvor er du super tjekket Jette! Smuk, smuk æske - wow! Og velkommen hjem fra ferie - håber I nød den ;)

  SvarSlet
 6. Fatastisk flot og gennemført æske, en rigtig god ide :)

  SvarSlet
 7. super god ide og hvor er den flot pyntet, lækre farver såååååå flot som alt du laver. Du må have en dejlig søndag

  SvarSlet
 8. Hvor er den flot, ja rigtig romantisk:-) En rigtig god idé så der er styr på de bonner...de har det jo med at blive væk:-)

  SvarSlet
 9. Er du da vimmer hvor er den æske flot :-D
  Kanon idé med en æske til julegavebonnerne, så man kan finde dem, hvis noget skal byttes :-D

  SvarSlet
 10. wow lækker æske og en genial ide, som hermed er skrevet bag øret

  SvarSlet
 11. Det var da en virkelig god idé med en æske til bonnerne. Den må jeg da lave for jeg har en æske ovenpå der bare skal pyntes. Tusind tak for ideen. Og hvor er den blevet smukt dekoreret, virkelig indbydende og lækker. Jeg må igang.. Vi ses på torsdag :)

  SvarSlet
 12. En kjempenydelig juleeske i noen flotte farger.

  SvarSlet
 13. God ide :0) Det er sq noget pænere end det kontorsøm/spyd jeg plejer af trykke mine bober ned over. Det er super flot lavet.

  SvarSlet
 14. Ej en smuk bon æske du har lavet. En kanon god ide, den må jeg lift.:)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails