CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 29. august 2010

White space....

hvad er det lige for en ting...??
Til minicrop i Lind i går, en rigtig hyggelig dag forøvrigt :)), blev der scrappet og snakket..og tiet...det kan vi skam også *S*
Og ja, Heidi/Angely, var vist lidt moppeoffer igår, vi har heldigvis udset os den næste!...Og så fik Heidi vist os, som ikke er så meget til eller rettere kan finde ud af, at scrappe "white-space", hvordan den lige skal kringles. Hun lavede det smukkeste LO af vovsen.
Jeg havde kun taget MyMindsEye papir og feriebillederne med, og så måtte det matches sammen.
Efter at have lavet dette LO fra vores ferie, i min nok mere traditionelle stil,


Pics from Puerto de Mogan, Gran Canaria´s "Venice" with the small fisherboats. I´ve  only used paper from MyMindsEye.
...tog jeg udfordringen op og gik igang med et white-space LO!! Disse billeder af den friskpressede juice, balancerende på den smalle vindueskarm i det åbne vindue, med udsigten fremme og "frit fald" ned, samt skiltet ud fra den lille "café" har jeg haft lyst til at scrappe længe. Men har ikke rigtig kunnet finde papir og opstilling som jeg synes var ok....så de blev "ofret" til et white space LO!!!
Jeg har brugt papir fra MME "So Sophie", og valgte et neutralt MME papir som baggrund, det føltes ikke helt så bart som karton ;) Ret meget mere er der såmænd ikke at sige om det, udover at der er brugt lidt blondebånd i skønne farver, gamle knapper og sværte. Og så bandt jeg hænderne på ryggen herhjemme i dag, for ikke at putte mere på *S*. Men layoutet er faldet god ud for mig, og jeg er glad for det, som det er :)

White space is not my favorite....but i took the challenge yesterday at our little crop, and here it is!!! Pics from a little café in the mountains. The glass is placed on the small edge of the opened windom with the great wiev ahead and far down to the ground. (I think the other tourists looked a bit wondering at me :)) The layout went ok for me, and i am happy for it. Thanks for looking :))
Tak for kigget, og rigtig god uge til jer, min bliver travl, jeg får hjælp på kontoret fra 01.09. Det indebærer jo så, at der er en masse der skal gøres klar til hun starter....Men det bliver dejligt, at der er en til at afløse og til at tage det mest presserende når jeg har fri :))

18 kommentarer:

 1. Tusind tak for en dejlig dag, det var superhyggeligt og ja vi kunne skam også være stille :)
  Det er nogle virkelig flotte layouts du har lavet. Jeg er vild med dem begge to. Du kan sagtens lave mere med white space for det ser SÅ godt ud :)

  SvarSlet
 2. er vild med dit white space LO. total lækkert, lav nogle flere af dem.
  Ses vi i middelfart?

  SvarSlet
 3. Super flotte loér er vild med dem begge og elsker MME papiret ja alt papir de laver syntes jeg er super skønt ;) - kan det forresten passe I kunne være stille ??? ha ha

  Rigtig god søndag til dig

  SvarSlet
 4. Skønt at se en stadig stime af LO'er fra dig af.. savnede det ski helt til sidst...
  Skønne er de jo begge 2, men kan rigtig godt lide det øverste, og det papir fra MME er da bare for skønt... hmm.. syntes da jeg havde alle fra den serie, må da vist hellere få kigget igen ;-)

  Glæder mig til at vi ses på lørdag, Knuz

  SvarSlet
 5. Iiiih, hvor er det bare lækkert det hele, og især whitespacet. Love it!! Og tak, du er så sød.
  Det var nu et super sjovt minicrop, næste gang må vi være lidt mere seriøse og seriøst mobbe A.

  SvarSlet
 6. Virkelig lækkert white space LO.

  SvarSlet
 7. Det ser jo super fedt ud, begge to, men jeg holder med dig...den øverste er nok også mere mig men helt ok at prøve noget nyt:-)

  SvarSlet
 8. Jeg bukker mig i støvet og må jo indrømme at det er SGU lige meget hvad du laver, så er det bare så flot. Jeg kan bare ikke sige hvad for et af dem er er bedst. For de er så forskellige men allivel fantastiske begge 2.
  Det bliver dejligt med hjælp på jobbet, så må man jo også håbe du er god til at give fra dig;-) Det er jeg nemlig ikke....
  God uge til dig Jette.

  SvarSlet
 9. wow så flotte og må sige du slap super godt fra det white space som jeg også har så svært ved, bruger som dig næsten altid mønsterpapir men kanon godt ser det ud

  SvarSlet
 10. Lækkert ferie layout! Og superflot White space layout, det mestre du bare også!!!!!

  SvarSlet
 11. Som sædvanlig fra din hånd er de bare så smukke ( det er nok derfra jeg har fået lysten til at lave LO'er :-) )
  Lidt nyt at se dig lave white space, men det gør du så også så flot.

  SvarSlet
 12. Hold da op nogle flotte Loér. De er begge skønne på hver sin måde, men det sidste er jeg nok mest vild med. Det har en super flot opbygning.

  God arbejdsuge.

  SvarSlet
 13. Sikken to total lækre layout. je ger vild med begge to og må sige du klarede udfordringen til UG

  SvarSlet
 14. Sikke nogen lækre LO'er :-D Det er altid godt at prøve noget nyt, og du er altså kommet super godt fra det nederste LO, men jeg KAN altså bedst lide dine fantastisk smukke "Jette-LO'er" - og hvor har de været savnede. Det øverste LO er kanon flot og jeg er jo vild med, at du altid får så mange detaljer flettet ind i dine "Jette-LO'er" ;-D ;-D

  SvarSlet
 15. Lækre LO´er synes nok endda at det med whitespace er helt fantastisk :o)

  SvarSlet
 16. Oh - det var da bare nogle superskønne LO - og selvom jeg er vild med din traditionelle stil, så mestrer du altså også en "whitespace"

  SvarSlet
 17. Super skønne Los - især det med julicen. Det er helt fantastisk :o)

  SvarSlet
 18. Ja, tak for en skøn dag! Det var som altid super hyggeligt selskab, og jeg kan kun håbe det snart bliver scrap-tid igen!

  Dine layouts er bare så fantastisk smukke! Der er bare altid dét dér ekstra, som bare gør det hele ekstra lækkert!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails