CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 1. august 2010

Hjemme igen / Home again

Så er vi vendt hjem efter 14 skønne og meget varme dage ved Gardasøen. Vi har haft en fantastisk ferie, med masser af afslapning, hygge, oplevelser og god mad, præcis alt det som en ferie gerne må indeholde.
Her er lige lidt snapshots fra ferien. Vi havde begge børn + kærester med, så vi var 6 i lejligheden i den 1. uge, i uge 2 flyttede Casper og Mia over til hendes forældre (i samme kompleks). Claus og Casper havde igen i år deres cykler med, så der blev igen cyklet i bjerge med stegle stigninger. Kasper, Rikkes kæreste, lejede en cykel en af dagene, og tog turen op til Prada sammen med Claus og Casper....Han klarede det super flot, men var vist også ret brugt bagefter *S*
I morgen venter arbejdet så igen, hvor går sådanne 14 dage hurtigt!! Heldigvis har vi så en uge tilgode til senere på året :)

Now i´m back from 14 lovely days in Italy, at the Garda Lake. Here are som pics from the holidays, and we had a great time, with our big kids and their girl/boy friend :) Lots of time bathing, enjoying the nature, the food, cycling in the mountains (the men!), the italian icecream and so on :))
Tomorrow we´ll be back at work again, but we still have 1 week to spend later this year, perhaps a little trip to one of the warm countries, when it´s cold here at home ;)
It´s good to be on holiday, but also good to be back at home, especially with our cat Franz, who really don´t leave us these first days *S*
See you soon, hopefylly with som scrapbooking and cards :)

14 kommentarer:

 1. Mmmm... det ser ferielækkert ud. Jeg elsker Italien, så tak for et blik ind i din ferie ;o)

  SvarSlet
 2. Lækre feriebilleder du har taget. De skal nok blive til flotte layouts :)
  Ja ferier har det med at gå alt for hurtigt desværre. Men i det mindste har i da en uge senere.
  Tak for et lille indblik i din skønne ferie :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser der bare skønt ud og det lyder som en rigtig god tur I har haft.
  Jeg kan da heldigvis glæder mig over, at jeg endnu har 14 dages ferie ;O)

  SvarSlet
 4. Such a treat to see the photos from your holiday, Jette! What an amazingly beautiful place! Thanks for sharing!

  SvarSlet
 5. AWESOME pictures!! I love your vacation spot!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige feriebilleder. Jeg vil se frem til at se dem scrappet.

  SvarSlet
 7. super skønne ferie billeder og ja man kan tænke - hvor blev de 14 dage lige af... men må være gode tegn ;o)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle dejlige feriebilleder! Er der ikke skønt i Italien? I har også været på vinsmagning kan jeg se :-) Jeg tror at vi fik mere end 100 flasker med hjem til kælderen :-) Ærgerligt at de feriedage går så hurtigt, ikke. Men skønt at du/I så kan se frem til en ekstra uge senere.

  SvarSlet
 9. Skønne feriebilleder - og velkommen hjem til DK og arbejdsdag igen ;)...jepz sådan en smule ferie går simpelthen alt for stærkt :)

  SvarSlet
 10. DEJLIGE feriebilleder - og godt, I havde en go' tur sydpå...

  De billeder skal der nok komme noget godt ud af... ;o)

  SvarSlet
 11. Godt man har sin ferie til gode ;o) Nej nu skal jeg nok være sød. Det ser virkelig dejligt ud der hvor i har holdt ferie. Jeg går da helt lyst til at tage til Italien :0)

  SvarSlet
 12. Nej nogle skønne feriebilleder. Får helt lyst til at komme til Gardasøen igen. Jeg glæder mig til at se nogle af billederne scrappet.

  SvarSlet
 13. Øj hvor ser det lækkert ud. Det lyder som om I rigtig har hygget Jer.
  Får vi nogle af billederne at se på dine lækre LO'er? ;-D

  SvarSlet
 14. Dejligt at have dig hjemme, synes at der har været så stille omkring dig. Skønne billeder fra jeres ferie, som sikkert bliver til skønne LO'er....

  Har lige fået billeder fra min ferie fra London, københavn står og venter, og jeg er bare slet ikke færdig med Marocco endnu... ærgeligt at de LO'er ikke er lige så hurtigt færdige som det er at tage billederne...

  Knuz

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails