CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 30. april 2010

Et lille pusterum...

...mellem alle bestillingskortene. Hold da op, jeg har lavet mange bestillingskort de sidste uger!! Med temaer som "bogorm", "Manchester United fan", "motocrosser"...o.s.v. Og jeg har overhovedet ikke nået at fotografere hovedparten af kortene. Det er vist meget godt, at jeg har været græsenke denne uge ;). Mens Rikke har lavet lektier om aftenen, har jeg lavet kort! Men nu er de fleste konfirmationskort afleveret, og så er det nogle andre kort til om et par uger... Så lige nu har jeg et pusterum til at lave lige det jeg har lyst til....og det er at lege med mine Hero Arts stempler!!
Dette kort er til endnu en konfirmand, det skulle være i grønne nuancer og med en cykel på. Papiret er fra Prima "Flights of Fancy" og cyklen er Hero Arts stemplet F5293.
This card was ordered to be in green colours and with a bike! I love the Hero Arts Bike F5293, with a bit of Ranger stickles. Paper from Prima "Flight of Fancy"


Dette kort har jeg hygget mig med her i eftermiddag, mens det stille regnede udenfor. Herligt, kreativt vejr *S*
Papiret er fra "Sofies Dream", og det er stemplet med Hero Arts Chalk Ink "Cerulian" med stemplerne "Dots and Flowers" og "Friends Definition". "Silhuette Burst" er embossed med "Winter Wonderland Opaque".
This card i made this afternoon. The danish paper "Sofies Dream" is stamped with HA Chalk Ink "Cerulian", on the stamps Dots&Flowers and "Friends Definition". "Silhuette Burst" is embossed with "Winter Wonderland Opaque"


I aften tager Rikke og jeg en tur på Jensens Bøfhus....og slapper af derefter. I morgen kommer Claus hjem fra en dejlig træningsuge på Mallorca, hvor de har haft 27-29 grader hver dag!!! Nu ser jeg også frem til sommerferien ved Gardasøen...håber de næste par måneder går hurtigt ;)
...og en lille tilføjelse/redigering .....jeg har ikke vist dette kort på bloggen, og som Karina skriver i kommentaren til indlægget her, så er det sørme blevet vist/showcased på Hero Arts bloggen sammen med andre kort, bla. også et af Lisettes! Det er nu en fed fornemmelse :D
Tulipanerne og baggrundsstemplet er nogle af de nye stempler fra Pia/Kreative Fornemmelser!
I have´nt shown this card on my blog, but as Karina says, it was showcased on the Hero Arts Blog!! I´m so happy :) The stamps are some of the new HA stamps, from  Pia/Kreative Fornemmelser" I just love them :) Thank´s for looking and for your lovely comments :)


Rigtig god forlænget weekend til jer, og tak for besøget, jeres besøg og kommentarer glæder mig altid rigtig meget :)
Jette

15 kommentarer:

 1. Lækkert Jette kort. Flot vintage stil i dejlige farver.
  Tillykke med at du er på Hero arts bloggen ; )
  Og god bededag.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for en dejlig torsdag sammen med dig. Hold op jeg var træt da jeg kom hjem :)
  Superflotte kort du har lavet. Sjovt men jeg har også leget med heroarts idag :) Dog i en helt anden stil end dine flotte kort :)
  Tillykke fra mig med at du er på heroarts bloggen.

  SvarSlet
 3. sikken en flot blog du har. Det er nogle super flotte ting du laver :) jeg håber også de næste par måneder går hurtigt, så jeg kan blive student ;D hihi.
  God weekend

  SvarSlet
 4. Jeg tror lige så stille det store udland er ved at få øjenene op for de utroligt dygtige danske scrappere der findes. STORT tillykke med at du er på heroarts bloggen - det ER et kæmpe skulderklap til dig!

  Og nogle superflotte kort du har fået lavet. :)

  SvarSlet
 5. Som altid nogle fantastiske lækre kort Jette. Stort tillykke med at dit kort blev vist på Hero Arts bloggen.....klart at det blev, det er jo super lækkert!
  Jeg har også haft en masse bestillingskort det sidste stykke tid, men nu må de konfirmationer da snart være ovre for i år! :)

  SvarSlet
 6. Dejlige smukke kort Jette - gætter på det er skønt med lidt "fri leg" ;) God 1. maj

  SvarSlet
 7. Tillykke med at du er på Hero arts bloggen ; )
  To skønne kort ,du ahr lavet , jeg er helt vild med det blå, så det bliver nok liftet

  SvarSlet
 8. total lækre kort, jeg beundrer virklig dem der kan bruge de stempler, jeg kan i hvert fald ikke :)

  SvarSlet
 9. wow hvor er det super lækre kort, det cykel motiv er bare sååå sødt.
  knus Pia

  SvarSlet
 10. Beautiful, beautiful creations you have here, Jette!! Thanks for becoming my blog follower. I'm one of yours now :)

  SvarSlet
 11. Wauw hvor er alle dine kort så flotte, dejlige farver og så er jeg især vild med det øverste, både papiret og stemplet, så skønt

  SvarSlet
 12. WOW WOW hvor er det nogle rigtig flotte kort du har lavet - jeg er vild med det i blå nuancer... :o)
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 13. Wow - hvor er det bare nogle super flotte kort :o) Især det blå er jeg helt vild med....

  SvarSlet
 14. Lekre kort i flotte farger:)
  Ha en fin dag!
  God klem

  SvarSlet
 15. Tillykke med at er kommet på HERO arts bloggen. Det fortjent Jette dine kort er i sær klasse, du er bare så inspirende.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails