CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 27. april 2009

Sjove materialer og Scrapevent i Sverige

Her på en vejrmæssigt blandet mandag, må jeg hellere få opdateret bloggen, og det bliver nok et lidt langt indlæg....igen! Jeg har fri i dag, efter at have været til Scrapevent i Helsingborg hele weekenden. Mere om det senere.
Jeg deltager i 1-2-3 bloggens udfordringer og er stadig med i kapløbet ;-) Denne gang skulle vi lave et LO med anderledes baggrundsmateriale, dvt. vi måtte ikke bruge papir eller karton som baggrund. Der var valgt alt lige fra glas, hestedækken, tapet, transparent, gavepapir og LP-plader som baggrund. Mit valg faldt på et stykke polypropylen-plade. Det er det materiale vi bruger til at støbe bandager og benskinner af, på mit arbejde ;-), oftest med et eller andet fancy farvetryk over, som er valgt af den, der har brug for hjælpemidlet. Så det er skam slet ikke så kedeligt at se på en håndskinne eller benskinne alligevel ;-).
Pladen duppede jeg med blå og hvid maling og sprayede derefter med glimmermist, hvorefter limede papir og meget andet på. Og i dag har jeg så set, at mit bud vandt denne runde....det vil så sige at jeg skal lave endnu et bidrag inden onsdag aften kl. 23.59.....så nu har jeg lidt travlt!!

Scrapevent......fredag morgen hentede Kirsten mig kl. 06.30, hvorefter vi kørte mod Grindsted for at hente Charlotte "Fun", og videre mod Lunderskov til Charlotte Ravn. Og jeg så fik hilst på Murphy, den skønne kat...han er altså bare for dejlig :-D. Vi pakkede så Charlotte R´s bil - denne gang med tagboks - (gu´ ved om det var fordi jeg skulle med og de har set hvor meget jeg slæber med til conventions!!??). Meeen, vi havde pakket "light" ....der skulle jo være plads til indkøb og projekter.....og for "Fru Funs" vedkommende, også til en masse gevinster!! Så gik det ellers mod Helsingborg....hvor vi landede kl. 12.40 ved Scraproom, hvor Charlotte Fun lige skulle klare 3 kurser fredag eftermiddag og aften. Wow, en energi siger jeg bare :D
Os, der ankom fredag, spiste sammen på hotellet og hyggescrappede om aftenen....eller det blev nok mest til snak, og det er super hyggeligt og sjovt, at møde og snakke med de andre scrappere.
Lørdag morgen var der check-in kl. 8 og kl. 9 startede det første kursus. Jeg synes det var nogle gode og spændende kurser, jeg er i hvert fald blevet inspireret, og vil helt sikkert færdiggøre de projekter vi startede på deroppe, og sikkert også vise dem på bloggen efterhånden som de er klar til det. Her er lige et par stemningsbilleder fra kurserne, og fællescroppet om aftenen:
Kirsten og Anita under et af kurserne....uha, jeg manglede scrap-plads ved bordene....vi kom i hvert fald hinanden ved *S* .....og når man tænker på hvor mange gange Charlotte "Fun"´s navn blev hevet op i lodtrækningerne, så forstår jeg godt at hun ser så glad ud som her under... *S*S*
Charlotte med vores bords forslag på "Round Robin" LO´et. Vi måtte kun bruge de materialer der var vedlagt, og derudover pen og sværte. Vi var 2xCharlotte, Anita, Kirsten, Pia, Anja, Vibeke, Jette W og mig ved vores bord, og vi hyggede os enormt!!

..og så lige lidt pausegymnastik!!
Alt i alt en super dejlig weekend, som jeg helt sikkert gerne vil deltage i igen. Jeg må dog tilstå, at jeg var lidt skuffet over udvalget i de to deltagende butikker, Scraproom og JP Hobby....og det var jeg vist ikke ene om...så jeg har svenske lire med hjem... :-(
Jeg var i Tvis i går aftes kl. 22, og har heldigvis en fridag i dag. Den har jeg brugt til at pakke ud, kigge indkøb, goodiebag og projekter igennem....og ja, lavet 30 bordkort også, enkle og igen med fodbolden på, så de kan matche de fleste farver til bordpynten.
Alt i alt en fantastisk weekend, og det håber jeg også i andre har haft. Nu må jeg hellere begynde at tænke på LO´et til på onsdag.....Fortsat god uge og tak for besøget ;-)

14 kommentarer:

 1. Tillykke med at du nåede til finalen...wiiii det er bare SÅ spændende ! Flot bud på udfordringen !!! Tænk, jeg kan slet ikke forstå, at Scraproom ikke kunne byde på mange lækre scrapsager....for i deres butik synes jeg at de har rigtig mange ting ! Men croppet blev måske holdt andetsteds? Det ser i al fald ud til, at I har hygget Jer gevaldigt ! Kunne da være at man skulle tage med en anden gang ! Ha en god aften og en dejlig solrig dag i morgen :O)

  SvarSlet
 2. Super flot layout, dejlige farver og kreativ løsning, stort tillykke med finale pladsen. Jeg kunne også godt have brugt en fridag efter en fantastisk dejlig weekend med masser af scrap og hyggeligt og sjovt samvær.

  SvarSlet
 3. Hvor det lyder til i har hygget Jer meget. Og tillykke med at du har nået finalen ! Det må være dejligt med en fridag hvor man kan nyde og forplante weekendens indtryk. Glæder mig til at se nogle af dine projekter.

  SvarSlet
 4. Mange gange TILLYKKE med at du er nået i finalen... SEJT gået.. :o)
  Hvor ser det ud til at have været en KANON tur - tror der er blevet grinet en masse...
  Kan da godt forstå du trænger til en fridag oven på ALLE de indtryk... Søde bordkort..
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 5. Superflot layout du har lavet. Godt gået.
  Det lyder til at du har haft en dejlig og hård weekend. Jeg glæder mig enormt til at høre mere om den næste gang vi mødes :)

  SvarSlet
 6. super flotte ting du har lavet, og hvor lyder det til i har hygget jer.

  SvarSlet
 7. Lyder som om det er tittrængt med en fridag ovenpå den tur ;)..tillykke med at du er nået til finalen - og et fedt bidrag med den anderledes baggrund.

  SvarSlet
 8. Tillykke med finalepladsen det er et flot Lo du atter en gang har lavet. Det er da en kreativ løsning på baggrunden må man sige ;-)
  Dejlige billeder fra Sverige.

  SvarSlet
 9. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend i det svenske. Tillykke med sejren af runde 5

  SvarSlet
 10. Ajjjjj.... jeg glæder mig altså til at høre IRL om din tur til Sverige.... om det er en ommer, og med os andre....
  Men det er ihvertfald nogle hyggelige billeder du har fået dig, man kan helt fornemme det gode humør....

  Tillykke med at du nåede til finalen.... det var også rigtig flot....

  Knuz

  SvarSlet
 11. Tak for sidst - det var en fornøjelig week-end må man sige ;o)

  SvarSlet
 12. Det er bare et flot LO til 1-2-3 scrap.., fantastisk baggrund!!Har også set dit næste bidrag på deres blog.. WAW!! Det lyder som en skøn weekend!! Flotte bordkort.., jeg skal vist også i gang!! :-) God weekend!!

  SvarSlet
 13. Tusen takk for veldig lkoselig kommentar på bloggen min! Veldig kjekt at du liker mine ting! Alltid koselig å høre:0)
  Denne LOen var så lekker, og det er så spennende med finale! Utrolig artige oppgaver!
  Lykke til!
  Gru-gleder meg til i morgen...
  klem

  SvarSlet
 14. Jeg synes LOen din fra oppgave 5 hos 1-2-3 scrap er så nydelig! Det er så flotte farger, så nydelig trollsk stemning.. skikkelig vakker!!

  Masse lykke til i finalen!!!! :))

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails