CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 6. april 2009

Påskeferie med cyber crop og havearbejde

I fredags gik jeg glad fra arbejde, med udsigt til 10 dages påskeferie :-D, og ih, hvor har jeg glædet mig til dette! Lørdag var vejret så godt, at det blev tid til lidt oprydning i haven, vejret kaldte mere end cybercroppet på Scrapsisters ;-). Jeg tog dog revanche i går, og fik lavet de opgaver jeg havde lyst til, og som jeg kunne nå.
1.opgave var en skitseopgave, og jeg lavede så et kort ud fra skitsen i stedet for, det er lidt sjovt at omdanne en LO-skitse til kort! Alle materialer er fra min månedspakke fra Scarlet Lime.

Opgave 3 var en quiz-udfordring, hvor vi minimum skulle vælge 6 spørgsmål til os selv. Her er alle materialer fra Cosmo Cricket "Happily Ever After".

Opgave 4 bestod af et LO med håndskrift/hånddoodling, syning i hånd eller på maskine og revne kanter. Her er der igen brugt materialer fra Scarlet Lime. Jeg elsker de farver, som nogen nok kan se *S*

Opgave 5 var en "bogopgave", hvor der både kunne laves LO og kort. Vi skulle tage en tilfældig bog, slå op på side 182 og vælge 3 ord, som skulle bruges i overskriften, og derudover skulle der bruges sværte, og andre kendetegn for "bøger". Jeg valgte 3 ord fra bogen fem@il, og små bogstaver til dette kort, som endte med at blive et herre/drengekort. Jeg kan ikke huske papirmærket, men det er købt til convention sidste weekend.
Til opgave 8, "Scrapsisters surprice", lavede jeg også et kort. Vi måtte kun bruge følgende farver: grøn, brun, pink, turkis, hvid og sort, samt tilbehøret: bånd, thickers, bling, dymo, punchinella, glimmermist, jornalingspots, hæfteklammer, dyr og swirls. Antal var valgfri, men der måtte ikke bruges andet derudover.
Jeg valgte farverne pink, turkis, hvid, brun og grøn til dette kort, samt bling, punchinella, swirls, bånd og hæfteklammer. Men hvor var det svært at holde fingrene fra sværten ;-)

I dag har jeg så været hos min far og vi har fået ordnet terrassen og plantet lidt forårsblomster i hans krukker, så han har lidt at kigge på, når nu vejret er til, at han kan køre ud i kørestolen. Det pynter jo altsammen, ligesom herhjemme, hvor jeg så også lige plantede de første små krukker med lidt stedmoderblomster og bellis. Jeg er helt vild med bellis blomsterne!!

Ja, jeg prøver jo også at følge med i Majers julekortudfordring på Scrapsisters, og denne måned skal vi bruge mønsterpapir som baggrund, og indtil videre er der kommet 2 kort mere i stakken. Så har jeg samtidig også fået afprøvet min nye QuickKutz tang :)
Sorry, det blev et lidt langt indlæg...tak fordi i fulgte med og rigtig god påske til jer alle.

10 kommentarer:

 1. Du fik da nået en del til Cyber-crop - og hvor er det nogen super flotte ting du har lavet - især dit "Lige Nu" - Lo er jeg vild med ...skønne farver og opsætning :)

  SvarSlet
 2. Så flotte ting du har lavet, jeg valgte også det gode vejr og søndag var jeg ikke hjemme så jeg deltog ikke i de sjove udfordringer, det er kanon kort du har lavet, lækre farver og opsætning

  SvarSlet
 3. Sikke mange lækre ting du har lavet.

  "Lige Nu" LO'er er bare lækkert. Opsætningen er rigtig god, og farvekombinationen er super flot.

  "Første Dukkert" LO'et er super sødt. Sejt at du har syet billederne sammen, og især afslutningen på syningen er sød.

  Rigtig God Påske til dig og din familie :-)

  SvarSlet
 4. Uhh bellis er jeg også vild med.
  Superflotte layouts og kort du har lavet..og tillykke med at du vandt den ene konkurrence :) Flot gået.

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu du har noget rigtig med til cypercroppet, selvom mdet var forrygende vejr.. Synes også det er nogle vildt fede ting du har fået lavet, især dit julekort med bølgepappet er kanont...

  SvarSlet
 6. Hold da op! Sikke meget du har fået lavet! Dejligt at se så mange lækre ting. Sjov ide med quiz layoutet - og de Cosmo Cricket ark er lækre - har dem selv fra min månedspakke.
  Jeg er vild med farverne på bade-layoutet - lækkert opsat og flot med det håndsyede ind over billederne.
  Og så er det jo skønt vi efterhånden kan sætte bare lidt blomster udendørs - det pynter så fint og giver skønne forårsfornemmelser!
  God påske til dig og dine :-)

  SvarSlet
 7. Du har da godt nok fået mange flotte ting fra hånden. Sjovt at se endnu et kort udfra den layout skitse

  SvarSlet
 8. Hold da op, alt det du har at vise.... måske du skulle blogge lidt oftere...LOL...

  Skønne ting du fik lavet til cybercroppet, er især vild med det grønne og turkise LO, sikke lækre farver...mums siger jeg bare...LOL

  Uhhh bellis er bare for skønne, og det både ude og inde...

  God påske
  Knus Betina

  SvarSlet
 9. Lækker lang påskeferie.., nu må du rigtigt nye den!! :-) Sikke nogle skønne ting du har fået lavet.., dit LO er så flot!! Skønne farver og dejlige detaljer!!
  Og nogle dejlige dekorationer hjemme hos dig!! God påske!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare nogle fede kort og laylouts du har lavet. jeg er altså vild med din stil!
  Rigtig god påske...nu skal vi kun sove 12 gange, før vi skal til Sverige juhuuuu ;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails