CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 15. marts 2009

Konkurrencer


Jeg har igen deltaget i et par konkurrencer, det sætter sådan kreativiteten igang, når den kører på lidt lavt blus ;-). Det er i hvert fald det spark, jeg har brug for ind i mellem.
Dette LO har jeg lavet til Scrap-is-funs skitsekonkurrence for februar. Billederne er jo af dejlige Valdemar, nogle herlige pletskud fra deres besøg her den 23.12.08. Han er en rigtig hummel-dreng ;-), derfor har jeg også valgt papirerne ud fra hans grønne-turkise hummeltrøje.
**********************************************************************************
Næste LO er fra 2. udfordring på 1-2-3 Scrap-bloggen, hvor vi denne gang skulle bruge en form for emballage.
Som "bund" har jeg brugt et stykke baggrundspap, som jeg har skåret til i 30,5x30,5, og derudover har jeg brugt baggrundsstykket fra Tim Holtz Adage Tickets, dette har jeg brugt som jornaling-block. Jeg synes disse materialer passede til de andre materialer til disse billeder, og jeg er selv blevet ret godt tilfreds med LO´et. I dag kan jeg så se, at jeg er blandt de 20 som er gået videre til næste runde.
Ellers har jeg fået lavet et par kort til Charlottes kortudfordring på Scrapsisters, dem kan jeg dog ikke vise her endnu, da ejerne vil kunne "genkende" dem ;-).
Herligt med alle disse udfordringer....det sætter kreativiteten i gang.
**********************************************************************************
Jeg har også lige ryddet op i mine månedspakker fra Scarlet Lime....og faktisk har jeg fået brugt hovedparten af alle pakker, og resterne er nu delt ud sammen med de andre scrapsager.
Det er ellers en pakke, som materialemæssigt ligger MEGET langt, fra det jeg ellers køber selv...men det er jo også en udfordring. Nu overvejer jeg dog at prøve en anden, så jeg vil gå lidt på udkig.... ;-)
**********************************************************************************
Ellers er jeg græs-enke den næste uge, manden og sønnen er på cykel...ferie?...eller nok snarere træningsuge på Mallorca, hvor der skal cykles bjerge hele ugen. Så kl. 03.30 lørdag morgen kørte jeg 4 mand til Billund, til afgang kl. 06.40....dvs. afgangen var så 2½ time forsinket. Det var de lidt knotne over, for de regnede ikke med at kunne nå at cykle i går så.
Men...men..har lige været igennem til dem, og det blev til 70 km. i går og 130 km.i dag, høj sol og 21 grader....så de er rimeligt tilfredse ;-D....og her regner det og er gråvejr....
Det var et lille pip herfra, ha´ en rigtig dejlig uge og tak for besøget.

16 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte LOér - især det med Valdemar... Han er da for CUTE... :o)
  HOLD da fast der er da nogle rigtig cykel "nørder", men tager godt nok hatten af for dem... 120 km i 21 grader - PUHA godt det ikke er mig... Jeg ville hellere flyde ved poolen... Griner
  God fornøjelse som græsenke..
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 2. de er så skønne de Loer du har lavet,men favoritten er den med valdemar.god uge til dig som græsenke...

  SvarSlet
 3. har detpå samme måde som dig, lækkert med nogle udfordringer. Det er super lækre layouter så flot opsætning og farver

  SvarSlet
 4. Flotte layouts begge to. Ham Valdemar han er da en rigtig charmetrold. Uden mand og barn en hel uge, det lyder som en god scrappeuge ; )

  SvarSlet
 5. To super flotte layouts fyldt med flotte detaljer,som altid friste jeg til at sige

  SvarSlet
 6. Super flotte Lo begge to og fyldt med så mange lækre detaljer

  SvarSlet
 7. Hejsan Jette

  Hvor er det bare nogle flotte LOs du har fået lavet!

  Håber vi snart ses til en scrapdag :)

  KnuSER

  SvarSlet
 8. Skønne skønne layouts du har lavet ! Hvor er han kær, Valdemar :O) Dit "genbrugs"LO er bare super flot...sådan bling-agtig blandet med noget total råt...flot lavet!!! Kom lige til at fortælle min cykelidiot af en mand, om dine drenges "cykeltur" i det spanske...fyr og flamme blev han! Mon ikke du får en god uge med masser af tid til scrap...!?

  SvarSlet
 9. Det er nogle rigtig dejlige layout's du har lavet, med nogle flotte detaljer. Nogle skønne billeder af Valdemar.

  SvarSlet
 10. HOV.....????? har du ikke fået nye fartstriber på bloggen...he he he...

  Super skønne LO'er, as usual, er jeg lige ved at sige.... men især det med Valdemar og Valdemar selv. er da bare for lækkert....

  Åhhh... bare det var mig de var græsenke (og børnefri) i en hel uge....LOL.... Kan du nu udnytte det og hygge dig...

  Knuz Betina

  SvarSlet
 11. Som altid nogle fantastiske LO'er. Den lille fyr fra julen er da bare sød. Kan du nu hygge dig i denne uge som græsenke. Det er dejligt når du nu ikke skal ligge i solen og slappe af.

  SvarSlet
 12. Nårh, hvor er Valdemar nuser ;-) Det er super sødt LO du har lavet. Jeg er helt vild med baggrundspapiret du har brugt, hvilket firma er det fra?

  Jeg håber du nyder din græsenke-uge :-)

  Tusind tak for din søde kommentar på min blog ;-)

  SvarSlet
 13. Flotte flotte layouts du har lavet. De er virkelig i skønne farver.
  Nu må Rikke og du nyde roen i huset :)

  SvarSlet
 14. Håber at du går og hygger dig, mens der bliver cyklet nede i varmen?? Så kan du ellers scrappe!! Super flotte LO., især det med lille Valdemar, han er da sååååååå dejlig!!

  SvarSlet
 15. Super fine layouts! Hav en fortsat god week-end.

  SvarSlet
 16. Nydelige LO´er. Den første var jo bare i så lekre farger.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails