CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 5. juni 2008

Terrasse-scrap ;-)


Det har været en skøn fridag, med høj sol og varme, tid på terrassen hvorfra vi kan nyde de skønne pæoner, som blomstrer. Det blev til et besøg hos min far, en buket pæoner på kirkegården også, Casper kom forbi på hans cykeltur, og vi nød lidt frugt og koldt at drikke på terrassen, inden Rikke skulle hentes fra en veninde, som er kommet hjem fra 1 års ophold i USA. Og grillen er jo tændt næsten hver aften, det er så skønt at næsten al mad kan tilberedes udenfor på grillen! Claus skulle ud på tirsdagens træningstur, og så var det tid til at køre til scrapaften i Holstebro. Tja, Kirsten havde skrevet at hun ikke nåede hjem fra Djurs Sommerland, men jeg tog afsted alligevel - som den eneste *G*. (Netti er udenlands, ellers havde hun også været selvskrevet *S*) . De andre var nok hjemme og nyde det gode vejr, og det gjorde jeg så også efterfølgende. Så 20 min. senere pakkede jeg scrapsagerne ud igen - på terrassebordet i stedet for. Ikke at det blev til det store scrap, men jeg fik da lavet 2 kort - uden stempler - inden jeg måtte rykke ind. Nu sidder jeg så og kigger ud i haven og og hører fuglene og fornemmer det kommende tusmørke. Og 3 dejlige fridage venter fortsat forude.
Jeg fik brugt nogle af mine - gode - rester, nu hvor jeg har sorteret alt mit restepapir og papir som jeg ikke umiddelbart vil få brugt. Synes nogle gange at det er svært at lave kort af rester...derfor har jeg lavet en favoritkasse, ofte vil jeg gerne lave kort i det nye og lækre papir, eller i mit favoritpapir. Så det med rester er så som så nogle gange.
På begge kort er alle blomster og knapper fra "Blossoms & Buttons" fra Making Memories, det er nogle lækre æsker med matchende blomster og knapper.
Nu overvejer jeg så, om jeg skal gå i krig med 1-2-3 Scrap´s nye udfordring, hvor der også skal bruges rester...
Rigtig god weekend til jer :-D

13 kommentarer:

 1. Nej hvor ser det hyggeligt ud. Terrassescrap er skønt, det har vi tit gjort scraps og mig i hendes dejlige have. De er super flotte de kort du har lavet :) Uha hvor ville jeg også godt snart have sorteret ud i mine rester...

  Rigtig god weekend til dig også...

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt det ser ud... ;o) Jeg var hjemme i går, fordi jeg fandt ud af, at det ville tage mig 3 timer(!!) med tog at komme de der 35 km til Holstebro.... Men godt, at du fik lavet lidt derhjemme. Kortene er rigtig flotte ;o)

  SvarSlet
 3. Godt du kunne sidde på terassen og hygge dig, når der nu ikke var nogen som ville lege med dig ;)
  Super flotte kort og uh jeg kender godt det med, at det er sjovere at bruge det nye papir! jeg har bare acepteret det og har derfor også en enorm restekasse :)

  SvarSlet
 4. Det lyder til at du fik dig en rigtig dejlig scrappeaften ... og er det ikke bare skønt, at man kan være udenfor så længe i denne tid - jeg elsker det bare!! Smukt billede af pæonen. Det er en meget skøn blomst. I dag var jeg i haven og fotografere og jeg har også lagt billede ind af en af mine pæoner - kom bare og kig! :-)
  Super flotte kort!! Synes det er rigtigt søde og kan godt li' der ikke er brugt stempel. Dejlige farver! Og flot brug af dine "gode" rester! God weekend og fridage til dig. Jeg suser på aftenvagt ligeom lidt, men så har jeg da fri i weekenden!! :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg ked af at høre at der kun var dig - jeg var HELT SIKKERT kommet hvis jeg altså ikke lige sad i England.
  Hvor ser det hyggeligt ud på terassen. Superide.
  jeg er helt vilde med dine kort - specielt det første. det ser vidlt godt ud med de der stænger.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud med terrassescrap. Lækre kort du har lavet, syntes osse selv at det er meget sjovere at bruge nyt papir end rester..... Go lang weekend til dig

  SvarSlet
 7. undskyld Jette at jeg sådan brændte dig af ;-(( super flotte og anderledes kort, en god måde at få brugt resterne på
  go´scrappe-weekend

  SvarSlet
 8. Sikke hvor du hygger det ser dejligt ud.
  2 super flotte kort kort du fik lavet :0)

  SvarSlet
 9. hvor ser det bare hyggeligt ud med scrapsager ude på terrasen.

  ja du må da helt klar i gang med den reste udfordring. Skønne kort som altid.

  SvarSlet
 10. Hold op hvor er det nogle lækre kort...er specielt hel vild med det røde...kender godt det der med ikke at få brugt resterne...det er jeg bestemt heller ikke for god til!

  SvarSlet
 11. Hvor ser det hyggeligt ud på terrasen, + du får jo også lavet noget.
  Super flot kort.

  SvarSlet
 12. åhhhh så hyggeligt det ser ud, og de bonderoser er jo bare flotte for tiden :)

  SvarSlet
 13. Det ser ellers hyggeligt ud ;o)
  Skønne kort du har lavet, rigtig søde filtblomster du har brugt.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails