CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 15. juni 2008

1-2-3 Scrap med rester og et dåbskort

1-2-3 Scrap bloggen udfordrede os denne gang til at bruge rester, på en størrelse på max 10x10 cm. Det er altså nogle sjove udfordringer, jeg får i hvert tilfælde lavet noget, jeg måske ikke lige ville være gået i krig med, og det er jo essensen af hele udfordringen. Denne gang har jeg valgt et billede af Mark, vores nevø, taget til hans 13 års fødselsdag. Mark har haft Calve Perthes, hoftesygdom, har været opereret og tilbragt 4 år mere eller mindre i en kørestol og i ro!!! fra han var 6 til 10 år. I dag er han så helt raskmeldt, og må lave alt det andre jævnaldrende drenge må lave, også spille fodbold. Det er han så startet med, han står på mål, og er i ugen op til fødselsdagen kåret til ugens spiller! Det synes vi altså er SÅ sejt. Så han er med rette rævestolt.
Materialerne er 3 slags rester fra WeRMemoryKeepers, grøn karton, lidt bånd og brads, titelbogstaver har jeg fået af Kirsten, fra en af hendes månedspakker....skylder dig altså en "fed" ting, for jeg er så glad for de bogstaver ;-)

På søndag d. 22.juni skal vi så til Valdemars barnedåb, og jeg har indtil videre fået lavet dette dåbskort. Jeg kan ikke huske, hvorfra papieret er, men det er købt hos Sofie i Fru Hansens Kælder. Det er med glimmer og i nogle skønne farver.

Nå, Hotcat mente jeg skulle vise et nyere billede af Valdemar, det gør jeg så, fra i fredags, og han er nu 7 uger, og den skønneste lille gut.Ha´en rigtig dejlig uge, sommeren vender forhåbentlig snart tilbage til os!

18 kommentarer:

 1. åhhhh total lækkert begge dele :)

  SvarSlet
 2. Tænkte nok at det var dit LO, selvom det var meget "marolle" stil, og jeg ikke lige kunneregne ud hvem Mark var, og stadig ikke kan.... selvom han lyder til at være en sej gut....

  Men et superskønt LO, er helt vild med...... ja, det hele ..;-) tror den ender som et lift.... Det var ihvertfald mit vinder-LO.....

  Hvor er det også bare et rigtig rigtig sødt dåbskort..... tror også jeg vil døbes, hvis man får så fint et kort....LOL....

  Tak for billederne, han er jo stadig helt nuser, godt man er ovre skrukperioden.....

  Knuz Betina

  SvarSlet
 3. Ja, det er godt nok sejt, at din nevø nu er så dygtig en fodboldspiller. Han må da være pavestolt!! :-) Lækkert LO - elsker det farvemix du har brugt.
  Og den lille Valdemar er da alt for kær! Åhhh altså! Vil da gerne lige have en lille efternøler..... ;-)
  Super skønt kort du har lavet til hans barnedåb. Det blev rigtig sødt.

  SvarSlet
 4. flot flot layout, ja jeg kunne nu også finde på at lifte det. Men til forskel fra Betina, ja så kender jeg faktisk Mark. Han har nemlig gået i klasse med min datter, inden 4 klasser blev slået sammen til 3, og ja han er en sej dreng....

  scraphilsner Ann

  SvarSlet
 5. Ejjj, hvor er Mark en sej dreng. Han har da ikke altid haft det lige nemt. Det er da ekstra sejt for ham at blive månedens spiller, når man tænker på, at han jo ikke har kunnet træne m.v. i flere år.
  Hatten af for ham !!!!
  - Og fedt LO forresten ;-)

  Jeg er helt vild med den papirserie med fuglene, - den er super sød. Passer perfekt til et dåbskort, som du iøvrigt er sluppet super godt fra ;-)

  Han er en lille lækker sag, - ham Valdemar :-)

  SvarSlet
 6. super flot LO og en sej gut;-)) dåbskortet er da bare for sødt men det er Valdemar jo også. De er nu skønne alle de små unger.
  Godt du er glad for bogstaverne hihi det er jo rart at have lidt tilgode;-))))
  Vi ses torsdag
  knus Kirsten

  SvarSlet
 7. Ham Valdemar han er da bare for dejlig, flot dåbskort og flot lo med rigtig mange fine detaljer

  SvarSlet
 8. Lækkert både dit LO men da også dit dåbskort.
  Og han er da også en skøn dreng ;o)

  SvarSlet
 9. super flot og anderledes bidrag, godt vi kan udfordre dig, det jo hele meningen med bloggen ;O)

  SvarSlet
 10. Dit bidrag til 1-2-3 scrap! er SÅ flot. Jeg kan godt lide detaljen med målebåndet der lige er indkredset ved 13. Smart!
  Sejt at han blev ugens spiller! Forstår godt at i er stolte.
  Dit dåbskort er sååå sødt. Det kan være at jeg hugger ideen men jeg mangler papiret!!
  Hvor er Valdemar da bare lækker!

  SvarSlet
 11. stak lige snuden forbi
  ville lige sige at det er nogle skønne ting du laver dejligt med lidt ny inspiration

  SvarSlet
 12. lækkert layout! og vildt lækkert kort.
  Kan godt forstå ham Mark er stolt, det må forældrene da også være :)

  SvarSlet
 13. Hold da op hvor er det et lækkert reste LO og kortet er også bare super flot! Kan godt forstå du er vild med den lille basse, han er da bare for kær :)

  SvarSlet
 14. Dejligt LO med så mange fine detaljer og lækker opsætning, som du jo er så god til.

  SvarSlet
 15. Lækkert, lækkert LO!! (Som altid) - og sikke en lille skøn unge ;o)

  SvarSlet
 16. Super sødt dåbskort og et dejligt LO du har lavet.
  Super god detalje med målebåndet - den ide må jeg lifte - har nemlig haft den tape liggende længe, uden helt at få det brugt :-)

  SvarSlet
 17. Det er bare et flot LO ... så mange detaljer. Farver, syninger, brads, mønsterpapir, journaling, fodbolde ... det hele spiller så godt sammen :o)

  SvarSlet
 18. Arhj, sikket LO. Der er virkelig nogle flotte detaljer og de er super flot sat sammen.

  Og så er lille Valdemar noget af en lækker-bidsken... ;o)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails