CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 22. marts 2008

Udfordrings- og lodtræknings LO´s


Dette er mit første dobbelt-LO. Det er lavet til en skitseudfordring på SIF, hvor Anita havde fundet denne dobbelt-skitse, hvorfra vi skulle lave et LO. Det var dejligt med et skub, ellers havde jeg nok ikke fået lavet et db-LO foreløbig ;-) Så var det med at få fundet nogle billeder der kunne bruges sammen, og her er det fra drengenes Mallorca-tur sidste år, hvor de kiggede skeptiske mod den mørke himmel - inden turen gik op i bjergene. Faktisk havde vi bedre vejr herhjemme end de havde på Mallorca sidste år :-D. Nu rejser de snart på dette års cykel-"ferie" - og de kigger spændte på vejrudsigten dernede, allerede nu. Mateialerne er alle fra Sandy Lion (præmie fra Anita) , selvklæbende rød blomsterbånd og hvid blondebort fra Li Om Hjørnet, samt lidt knapper og selvfølgelig sværte. Jeg har ikke brugt matter under billederne, men har ridset dem med sandpapir, og så ladet en stribe af den sorte baggrundskarton stå fri mellem fotos og papir.

Dette LO er lavet til Dreampapers weekendkonkurrence sidste weekend, hvor Annette havde fundet en skitse der skulle liftes. Dette var mit bud, og det var mit navn som blev udtrukket, og det er jo altid dejligt med en scrap-overraskelse :-). Det brune baggrundspapir er fra BG og det prikkede er fra Wild Asparagus. Derudover der der brugt blomster, brads, magic mesh/scrappers net, lyseblå selvklæbende blomsterbånd og hvid blondebort, samt thickers til titel. Jeg havde ikke flere N´er, så jeg ændrede et par W´er til N´er :-)
Sidste LO er også fra en lodtræknings-udfordring på Dreampapers, som lød på at vi skulle scrappe omkring emnet påskeblomster...Så sidste søndag skyndte jeg mig ud i haven og fik nogle snapshots af de få blomster vi har i haven efter vores ombygning, hvor mange løg er gravet op - vi har så efterfølgende ikke "nået" at lægge nye...Så disse blomster er hvad der er til rådighed i haven :-D

Det er vist første gang at jeg har scrappet i lysegrønt og gult!! Men jeg havde baggrundspapiret fra Stacy Claire Boyd, gamle gule Prima blomster og det gule selvklæbende blomsterbånd...og det blev så en udfordring i udfordringen - som jo trods alt bar præg af de gule påskeliljer.
Ellers er der brugt lidt scrappers net i brunt, gule og grønne knapper og lysegrønt papireffekt (som græs) fra Doodlebug. Det lille stykke karton (fra en pakke Betina og jeg købte og delte til Scrap i det Jyske...og som vi ikke umiddelbart var begejstrede for da vi pakkede det ud ;-) har jeg sat under, og teksten "listen" (lyt) skal signalere at vi lytter til blomsterne der pibler op og foråret der kommer. På trods af de gule og grønne farver - er jeg faktisk ret glad for LO´et, som er noget anderledes end det jeg plejer at lave.
Fortsat rigtig god påske til jer alle, og tak fordi du fandt tid til at lægge vejen forbi mig.

14 kommentarer:

 1. Super flotte loer, et dejligt lo med alle forårsblomsterne.

  SvarSlet
 2. Du er da blevet helt vild med at deltage i udfordringer :o) Det er superflotte layouts du har lavet.
  Godt at du endelig fik hul på bylden og prøvet et dobbelt - det klarede du da hammergodt!!
  Dit London layout er i SÅ flotte farver. Du har nu et vildt talent på det område :o) Og tillykke med at du vandt udfordringen hos dreampapers!
  Forårslayoutet er jeg helt vild med. Farverne og billederne er så flotte - man kommer helt i forårsstemning af det.

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare flotte alle tre (fire) ;o) Især det nederste er jeg helt vild med. Det er SÅ flot!!

  SvarSlet
 4. De er meget flotte.
  Forårsblomsterne LOet er bare dejlige.

  SvarSlet
 5. Det er rigtig flot dit dobbelt LO. Jeg har ikke prøvet den diciplin endnu.
  Dejligt forårs Lo,lige til at blive i godt humør af.

  SvarSlet
 6. Oj nogle flotte LOs du har lavet! Jeg er helt vild med de to nederste. Meget lækre farver og materialer du har brugt - og spændende opsætninger. Det ser så godt ud, at billederne lspper lidt ovenpå hinanden! Og de der blomsterbånd er så søde. Jeg elsker at kigge på dine LOs!! :-)
  Fortsat god påske!

  SvarSlet
 7. Ih nogle lækre layouts, jeg er helt vild med det miderste, det bliver jeg vist nødt til at lifte!

  SvarSlet
 8. Ih.. hvor er du flittig :-)
  Det er (som sædvanlig) nogen rigtig flotte LO'er du har lavet.
  Dobbelt-LO'er er helt kanon flot, de materialer kan ikke være valgt bedre til billederne (eller også var det omvendt he-he!)
  London-LO'et er fuldt af fine detaljer. Det er bl.a. nogen super flotte blomster du har lavet.
  Det sidste LO oser af forår. Det er rigtg fint.

  SvarSlet
 9. Hold da op...hvor skal jeg lige starte.....og kan jeg huske det ..LOL...

  Super flot løsning på dobbelt-LO'et, dem kan du da sagtens lave flere af.....

  London...ja det er jo lækre farver...lige mig ;-)lækker opstilling, det kunne jeg godt finde på at lifte...det lyseblå bånd, er det fra Panduro???

  Skønt LO, og ja meget anderledes i de farver du normalt bruger, vildt sjovt med det kort du har fået sat ind....jeg har fundet ud af, at det er sådanne nogle spørgsmålskort??

  Knuz fra Betina...vi sås jo lige om lidt ;-)

  SvarSlet
 10. Sikke et skønt forårs LO - dejlige farver og dejlige billeder - man kommer helt i forårshumør.

  SvarSlet
 11. Hvor har du været dejlig produktiv. Og tillykke med lodtrækningen. Jeg kan rigtigt godt lide det nederste LO. Jeg er vild med farverne. Men kan da godt se, at det er noget anderledes, end det du plejer at lave.

  SvarSlet
 12. Snygga layouter!

  Gillar du utmaningar så har vi flera i veckan på den svenska utmaningsbloggen Scraputmaningen. Du är välkommen att delta där också! :-)

  SvarSlet
 13. Super flot løsning på dobbelt-LO'et, dem kan du da sagtens lave flere af.

  ja de andre layouts er jo flotte som altid

  SvarSlet
 14. Er så imponert du lager de flotteste LO´er :)

  Ha en fin helg

  Klem

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails