CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 9. marts 2008

Dagen derpå

Wow! I går lørdag var dagen endelig kommet, hvor der var Scrap i det Jyske i Ejsing Hallen. Jeg havde glædet mig så meget - og hele arrangementet forløb så godt som man kan ønske sig. Sabina & CO. har virkelig klaret dette til UG og det hele! Jeg og Claus kørte ud for at hjælpe med at pille bander ned, stille stole og borde op og hjælpe med opstilling af Sabinas varer. Så var det bare hjem og i køjen - for at være udhvilet til næste dag. Lige fra indgangen og til afslutningen af dagen forløb alt bare perfekt. Det var en dejlig lys og stor hal, skøn cafeteria med lækker mad, og super kursuslokaler på skolen lige ved siden af. Hele dagen emmede af god og hyggelig stemning. Jeg skulle holde kursus i farvesammensætning/opsætning af LO fra 11-12.30. Det har jeg gjort 1 gang før, men det forløb fint syntes jeg, der blev snakket og spurgt, og de fik startet lidt på deres LO´s. Tiden gik alt for hurtigt, men jeg håber at kursisterne fik nogle fif med hjem, som de kan bruge fremover.
Om jeg fik scrappet?? Næh... fik shoppet lidt inden mit kursus - gik efter kurset op for at spise sammen med Betina - men det fik Sabina lige sat en stopper for...!! TV-Midt-Vest ville gerne have en scrapper til at starte på et LO med et billede fra deres tidligere indslag - en fluebinder i orangegul trøje!! men det skulle være en fra egnen - og andre skulle på kursus...! Spørg mig ikke hvorfor jeg sagde okay...det må have været Sabinas bedende øjne ;-), for alle der kender mig vil vide, at det SLET ikke ligner mig at stille op - men tænkte vist til sidst, at det forhåbentlig "gik til et godt formål" - at fortælle om vores skønne hobby. Uff hvor var jeg nervøs...var vist ved at sluge min tunge flere gange LOL. Så jeg så det med bævrende hjerte i aften - og det minut klippet varede var ok...pyh ha!
Til sidst fik jeg da sat mig ned for at starte på et LO - men det er altså ikke færdigt endnu LOL.
Når jeg ikke kan vise nogle LO´s, kan jeg da vise mine indkøb fra i går - masser af mit yndlingspapir fra MME og Crate, og noget af Sabinas nye lækre crinkle-karton - stempler, magic mesh/scrappers net, som jeg elsker at bruge, samt en masse dims og pynt.


Det er vist godt at jeg snart har påskeferie, så jeg kan få malet videre i værelserne. Før får jeg ikke mit scraproom - og plads til alle mine scrapting.
TAK fordi du stadig læser med - det blev lidt af en smøre LOL - og ha´en rigtig dejlig uge.

10 kommentarer:

 1. Hihi undskyld at jeg stak af *GG* Du klarede det supergodt vil jeg bare sige.
  det var hyggeligt at sidde ved siden af dig de få minuter det varede for det var ikke meget vi begge sad der :o)

  SvarSlet
 2. ja og undskyld jeg sådan stjal Netti, men nu var mit kursus jo blevet rykket ,så lige netop huh kunne deltage´og vi var begge enige om ,at det kunne du snilt klare. har set udsendelsen og du klare det super flot.
  Tak for en dejlig weekend, det var dejligt at få tid til at snakke rigtig sammen.

  SvarSlet
 3. Jeg synes da det gik ganske ok.. Skyndte mig ind og se det på http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/player.aspx?id=413522&r=6 hvor det er 3. og sidste afdeling i klippet :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes du klarede det tv halløj rigtigt godt. Sikke nogle lækre ting du har fået købt. Håber snart du får dit rum færdigt, så du også kan få tid til at bruge tingene LOL

  SvarSlet
 5. Det lyder til i har haft en dejlig dag i det jyske.
  Jeg har været inde for at tv2 regionerne. Du klare det bare flot.
  Håber at se nogle af jer i Ryslinge.

  SvarSlet
 6. Jeg er enig i, at det var en super dag i lørdags:-)
  Jeg synes TV-indslaget gik fint, så det jo oppe i sommerhuset.

  Deet var hyggeligt at sludre med dig.

  SvarSlet
 7. Hej søde...ja, og tak for sidst....nej, det var godt nok ikke meget vi fik siddet sammen, men til gengæld fik vi handlet sammen en del gange ;-) det var vi gode til at finde ud af. Men vi ses jo snart igen, så må vi lave en ommer.

  Men ja, en rigtig dejlig dag, det har du fuldstændig ret i.
  Du har også ret i at du skal til at male her i påsken...vi er jo nogle stykker der står og tripper...LOL

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 8. Tak for sidst - du klarede det til mindst et 14-tal ;o)

  SvarSlet
 9. Jeg syntes også du klarede det super flot, du var en hel tv stjerne, godt gået.

  SvarSlet
 10. Det var da bare så super flot, som du klarede det indslag! Det kan godt være du var nervøs, men det synes jeg bestemt ikke man kan mærke når man ser klippet! lækre sager du har købt!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails