CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 29. juli 2007

Weekend udfordringer

Der er rigtig blevet scrappet her i weekenden - ind imellem alle de andre gøremål!
Scraps, Hotcat, Anne, Zandra, Sabina og jeg selv har fulgt et par udfodringer på Scrap is Fun. Nogle af os er hoppet lidt til og fra alt afhængig af tid, og det har været rigtig hyggeligt.
En af udfordringerne jeg nåede at lave lød på 5 slags restepapir, knapper og doodling, og til den udfordring lavede jeg så Mallorca-LO`et. Enkelt - RØDT - og uden for meget nips.Jeg har brugt karton fra BZ, restepapir fra BG og Prima er sværtet med brun og sort sværte, knapper og scrappers floss, rubons og til sidst har jeg doodlet hele kanten.

Næste udfordring var en skitseudfordring.Billedet er et af mange fra vores tur til Venedig, her dog fra en bydel, der ikke var under restaurering.
Her har jeg brugt DCWV karton, mønsterpapir fra Wild Asparagus "Girls Kit", brun sværte, Prima blomst med knap og scrappers floss, Dotta Riffic tush og rub-ons til overskrift. Billedet er slebet med sandpapir.
Og som om det ikke var nok, så mente Hotcat vi skulle have endnu en skitseudfordring, og så kan man jo ikke lade være ;-)

Billederne er fra Bibione centrum hvor der var open by night hver aften - med kørselsforbud - og hygge og leben over alt. Her er vi på Piazza Fontana midt i Bibione, hvor der hver aften var en eller anden form for underholdning, teater el.lign. En aften var der et Queen kopi band - og det lød simpelthen FANTASTISK!!
Materialerne: DCWV karton og karton med buer?, papir fra chatterbox og K&Co er sværtet, billeder er slevet med sandpapir og mattet med sort karton, overskrift, doodling og tekst er skrevet med sort og blå pigment pro pen, derudover er der brugt clearstamps med sort sværte.

Og det kalder man weekend? Jeg synes jeg har haft travlt.. men det har været rigtig sjovt og hyggeligt. Og som afslutning kom der lige en kl. 21.30 skitseudfordring, men den må vente til i morgen.

2 kommentarer:

 1. hej jette...

  tak for i gå det var hyggeligt, det må vi gøre igen :)

  det er nogen flotte lo du har fået ud af de skitser...

  knus fra Rikke

  SvarSlet
 2. Hold da helt op... Der har da æret gang i scrapperiet i weekenden. Flot at du har nået så meget :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails