CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 5. august 2013

Flere Mallorca-sider

.... er det da blevet til. Jeg har haft en lille scrappause her i sommeren, har kun lavet bestillingskort, men jeg har da af og til fået mig sat, for at lave lidt hurtige sider til Mallorca-albummet. I Project Life er jeg nået til uge 24....men det kan vel indhentes så længe billederne er der ;). Siden sidst har jeg også været på 14 dages ferie, 1 uge ved Como Søen og en lille uge ved Gardasøen :) Dejlig og skøn ferie :)
I får lige lidt sider med Mallorca billeder:
Her er vi nået til "Appelsin-lunden", et af rytternes faste pausested. Skøn lille plet, men masser af friskplukkede appelsiner og skøn nypresset appelsinjuice.
Vi nærmer os "slangen", vejen ned til Sa Calobra, og skal gennem det smalle klippestykke...de advarer mod løse sten....de burde også advare mod modkørende.. ;). I "Hullet"=Sa Calobra, er det første man møder dette reklameskilt...de følger så ikke helt med tiden :))
Skønne Port de Sa Calobra....så fantastisk smukt med det blå-blå vand...Wow.... Længere omme ligger Torrent de Pareis...en smuk lagune, og gåturen dertil går gennem et klippestykke...som heldigvis er oplyst med små pærer på stien.
Jeg har samlet en æske med gamle rester, solo-papir osv. som jeg primært bruger...og gerne i glade og friske farver, og i en "let" stil, så det er nemt og hurtigt at gå til...Jeg bruger også en del af mine PL månedspakker...der har jeg forøvrigt fået 2 pakker fra CitrusTwist...og de er for FEDE!! Så skal jeg jo se om jeg kan vælge mellem dem og Studio Calico..  ;)
Jeg fortsætter med PL...man mangler vidst farvepatron før jeg kan komme videre.
Det var et lille pip herfra, hverdagen er for travl til at jeg når at blogge mere...men jeg vil forsøge snart at nå rundt til alle jer, som jeg følger :)

6 kommentarer:

 1. Ejjj... altså det er bare SÅ fedt det album. Hvor er det nogle skønne billeder og farver. Jeg er vild med din stil :-)
  Jeg var parat til at tage en tur til Mallorca i morgen, hvis det var. Vil rigtig gerne tilbage dertil. Jeg var der før jeg begyndte at scrappe, men må helt klar tilbage.
  Jeg er også begyndt at få PL månedskittet fra Citrus Twist. Det er super lækkert. Jeg har ikke taget det i brug, jeg er jo langt bagud og nogle af kortene er jo "månedskort" og jeg nænner ikke at skille kittet ad. Glæder mig til at se hvad du får lavet med det :-)

  SvarSlet
 2. Super flotte sider du har lavet.

  SvarSlet
 3. hvor er det nogle flotte sider hvor der ikke sidder noget tilfældigt men der er tænkt over det , såååååå lækre detaljer og farver
  knus pia

  SvarSlet
 4. Det er altså det fedeste album - og skønt at se nogen flere sider. Selvom du holder det i en "nem at gå til-stil", så er der bare så mange fine detaljer med! :)

  SvarSlet
 5. Det er så super lækkert et album... her kommer billederne rigtig frem med de flotte papirer og farver du bruger.
  Ha en god aften... vi ses desværre ikke på torsdag aften

  SvarSlet
 6. Hei Jette! Jeg skulle så gjerne kommet i kontakt med deg. Kan du sende meg en mail: stempel'at'stempelblad.no

  Åshild :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails