CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 4. juni 2013

Mix It Up på Scrapsisters

Jeg købte onlinekurset "Mix It Up" på Scrapsisters, for at få ideer til at få brugt noget af al den mist, glimmer, inks, maling mm jeg har fået købt gennem årene...og som egentlig ikke bliver brugt ret meget!!
Det er først i går aftes, at jeg fik mig sat med et foto og noget til at grise med...jeg er startet stille ud med lag-på-lag, mist og stempler.
Jeg har mistet med 3 forskellige farver Studio Calico Mister Huey Mist, og stemplet med nogle gamle stempler: baggrundsdots, hjerte og tekst.
Så har jeg brugt noget gammelt papir, mønstret vellum, manilamærke, pose, washitape mm.... og prøvet at samle det som jeg godt kunne lide det...Og her er jeg lidt uden for min sikre boldgade, det er en helt anden stil at bygge et layout op på end jeg plejer....men ganske sjovt og udfordrende!
Her er lidt af lagene, mist og nogle af mine elskede enamel dots :))
Baggrundsstempel, mønstret vellum, Just Rite tekststempel, wood veneers stjerner mm.
Wood veneer pile der pejer mod fotoet, en lille gul tab, da der er lidt gult i billedet og en lillle sky og gul enemal dot som sol :)
Dermed endnu et layout til Mia´s og Caspers hus-bog, da billedet er fra søen, næsten i deres baghave :)
Det har i hvert fald givet lyst til at prøve mere griseri, og med materialerne på hylderne...så er det bare tiden der skal findes.

7 kommentarer:

 1. Det er så super lækkert med alle de fine detaljer og et smukt FOTO

  Ha en god dag til vi ses i aften

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt, er helt vild med det og igen lag på lag giver bare en kanon effekt :-)

  Rigtig god dag :-)

  SvarSlet
 3. Suuuper flot lay out. Man kan bestemt ikke se at det er uden for din boldgade. Meget gennemført, og fede detaljer

  SvarSlet
 4. Det er supper flot,
  med mange fine detaljer.

  SvarSlet
 5. Super fedt layout du har fået lavet - og ja du er da vist et stykke uden for din comfort zone....men det er godt at blive udfordret somme tider ;)

  SvarSlet
 6. Det er bare fantastisk superflot... også ved det, at det er lavet i mine yndlingsfarver :-) Men du har fået en masse lag på, og detaljerne er bare fine, så lige 5* herfra (af 5 mulige ;-))

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare vildt flot!! Bare jeg kunne lave sådan noget. Jeg er helt vild med alle lagene om misten du har brugt :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails