CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 30. oktober 2012

En travl og turbulent oktober

måned lakker mod enden.....
For mig har oktober været præget af både glæde og sorg.
For det første rundede jeg et skarpt hjørne...50 år!! Det har jeg det nu fint med, alder er jo kun et tal et eller andet sted...
På selve dagen den 2. oktober havde jeg besøg af kolleger til morgenkaffe. Casper og Mia var i Tyrkiet med Mias forældre, og Rikke var på fagskole i Århus, så derfor kørte vi mod Århus senere på dagen. Inden vi hentede Rikke besøgte jeg lige Gitte og Hobbyboden...det må jo siges at være et fedt sted at tilbringe lidt tid på sin fødselsdag, ik´? Vi hyggede med Rikke og spiste på Luxor ved åen i Århus, inden vi kørte hjem.
Og her er en af mine skønne gaver :)
Turen går til Barcelona til foråret og selvfølgelig skal fodboldnørden Jette ind og se Barcelona på Camp Nou...medbringende FCB halstørklædet ;))..og Claus er tvunget til at ta´med :D
I weekenden 5.-7. oktober var Kirsten, Susanne og jeg til Scraptastic i Belgien. Sagt med få ord så var selve arrangementet meget dårligt arrangeret...de kan altså lære noget af os danskere. Det var ok sidste år, men langt dårligere i år. Lørdag gik vi fx. fra kl. 09.00 til 21.30 inden vi fik fast føde igen...vi måtte vælge mellem de kurser vi var tilmeldt, og så enten spise eller shoppe, da butikkerne havde åbent mens der var kurser...og ikke om aftenen...Og maden i centret var dårlig cafeteriamad, og hotellets restaurant serverede først rigtig mad efter 18.30... og kurserne startede jo kl. 19.00 om aftenen... Donna Downeys "Big 40" var et flop...i hvert fald for os...andre var ved at falde i svime...mere over hende end selve kurset kan jeg forestille mig...vi forlod kurset før tid og gik i baren og nød et glas koldt hvidvin... Vi har lært meget...også hvad vi ikke gider igen. Men vi havde en skøn og hyggelig tur sammen! Tak til Susanne for at give os husly torsdag og søndag nat, vi gør det alle gerne igen, bare ikke til Scraptastic.
Vi havde også nogle skønne kurser, i får lige projekterne at se når de er helt færdige og foto-klar.
Weekenden efter Scraptastic skulle jeg holde min 50 års fødselsdag...Lørdag den 13. oktober var vi 29 Quinder på Cafe Aas i Holstebro...jeg havde glædet mig og havde en fantastisk og skøn aften...håber og tror også at mine gæster nød aftenen :)
Cafeen før det hele går løs ;)
Stemningsbillede undervejs...ingen grænser for hvad man udsættes for...dette er før rynke-klemmerne sættes i!!
Det var de første 14 hektiske dage af oktober. Samtidig med planlæggelse af Scraptastic og fødselsdag, var der meget at gøre omkring min fars planlagte flytning til plejebolig. Vi skulle flytte fra hans ene lejlighed til plejebolig søndag den 14. oktober, og han skulle selv flytte mandag den 15. oktober...
Så langt  nåede han og vi ikke... Dagen efter min fødselsdagsfest, søndag formiddag sov han ind på Birkehøj hvor han var i aflastning.
Når vi tager de fornuftige briller på var det det bedste for ham...men derfor er det alligevel ekstremt svært at tackle...det har været en følelsesmæssig rutchetur i oktober...
Vi fik taget en smuk og fin afsked og holdt en fin bisættelse for ham og mindedes ham og det indholdsrige liv han dog har haft igennem sine 79 år. Bl.a. havde vi fundet billeder fra hans liv på Samsø, som soldat, som mand, far, svigerfar, morfar, farfar og oldefar frem, som familien kunne kigge på og mindes, under mindesammenkomsten...det havde vi stor glæde af, og det var en fin måde at mindes ham på.
Når hverdagen melder sig igen, så er der også plads til kreativitet igen...og det har jeg også haft...jeg startede med at scrappe da jeg mistede min bror, og har altid haft stor glæde af at bruge det at scrappe, positivt mentalt også...det gør jeg også nu....er startet på et lille mini-minde-album om min far.
Jeg har dog også nået et par bestillingskort og et julekort for sjov:
2 kort til samme par
Det er jo snart jul...
Det blev et langt indlæg...hænger du stadig med, så siger jeg tak for besøget ;), håber snart der kommer lidt mere kreativt på bloggen... jeg har faktisk gang i flere projekter, og skal også have forberedt et kursus, som jeg desværre måtte aflyse....
Vi ses :)

20 kommentarer:

 1. ja sikke en oktober du have..det kan kun gå fremad nu :)
  Herligt billede af dig på din fødselsdag..lov mig at du scrapper det, ikk :)
  Smukke smukke kort du har lavet :)
  Vi ses i morgen aften.

  SvarSlet
 2. Puha . . . sikke da en måned med både op- og nedture !!
  Rigtig fine ting du har lavet :-)

  SvarSlet
 3. Sikke dog en måned, med alt hvad livet btder en af både sorger og glæder♥
  smukke kort.

  SvarSlet
 4. sikken en måned, jeg håber november bliver bedre og du igen får tid og overskud til at være kreativ. Super flotte kort ,du trods alt har fået fra hånden

  SvarSlet
 5. Du har da godt nok haft en måned med nogen rutcheture - og sådan er livet jo ofte. Det ser ud til at I fik taget en smuk afsked min din far trods alt - og det er jo det der tæller, at der er en masse gode minder at se tilbage på.
  ....og tillykke med de 50 - nææ det gør slet ikke ondt at runde det hjørne, og billedet fra din føs'dag det skal da scrappes ;)

  SvarSlet
 6. Et dejligt indlæg der fortæller det hele .....
  Var en rigtig dejlig fest :-)
  Og tak for snakken den lørdag, det var rigtig hyggeligt :-)
  Stort Knus
  Laila

  SvarSlet
 7. Pyyy ja både glæde og sorg kæmpe kram til dig

  SvarSlet
 8. Pyyy ja både glæde og sorg kæmpe kram til dig

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Gitte :-). Jeg fik læst den inden den ved en fejl blev slettet.. ;-)

   Slet
  2. Tak for din søde kommentar, Gitte :-). Jeg fik læst den inden den ved en fejl blev slettet.. ;-)

   Slet
 11. Sikke da en turbulent måned med både sorg og glæde. Det tærer noget på reserverne med alle de ting.
  Godt du fik en god fødselsdag - og det ligner jo en festlig dag på billedet.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 12. Ja sikke en måned Jette, så meget godt og så skal man da lige helt ned i sorg:-(
  Godt du nu kan se fremad og november bliver god, jeg kan mærke det;-)
  Glæder mig til dit selskab om 14 dage,

  SvarSlet
 13. Sikke en oktober, med både sorg og glæde. Flot at du vil dele det med os, og jeg synes det er en god idé at lave et lille minde-album. Du får forhåbentlig en mindre hektisk november hvor du kan nyde minderne fra en dejlig fest. Cyber-kram herfra...

  SvarSlet
 14. Pyh sikke en måned! Først og fremmest et stort tillykke med den runde dag, du blev da vist fejret på behørig vis! :)
  Og så behøver jeg ikke længere være misundelig på jeres Scraptastic tur? Det lyder da rigtigt træls og dårligt organiseret! men jeg er nu sikker på at i tre tøser hyggede jer rigtigt meget alligevel! :)
  Det gør mig ondt at du har mistet din far! En ting er jo, hvad man godt ved med sin forstand, men følelserne er ikke altid med forstanden og selvfølgelig er du ked af det og savner ham! Godt at du kan bruge scrap som terapi!
  Sikke nogle skønne kort du har lavet! Knus

  SvarSlet
 15. Kære Jette... det må da vist siges, at det har været en måned med både det ene og det andet. Godt du nåede at blive fejret, før din far døde.... selv om det var det bedste for ham, ved jeg selv, hvor hårdt det alligevel er, at miste en forælder.
  Sikke en dejlig gave du fik... glæd dig til turen, der er sååå skønt dernede.
  Også nogle lækre kort, som vanligt. Ha en god dag, knuss

  SvarSlet
 16. Kære Jette
  Hold da op en mdr.
  Tillykke med de 50 år. Det ser ud til at du har haft nogle dejlig dage:)
  Det er altid hårdt at miste sin far.
  Og så behøver jeg ikke længere være misundelig på jeres Scraptastic tur, har virkelig tænkt på jer om det var nogle gode kursus. m.m.
  Super flotte kort du har lavet.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med din runde dag og hold da op for en måned. Det er IKKE nemt at miste så jeg føle med dig. ØV ØV med scrap turen med godt at I kunne finde det positive i oplevelsen. Jeg glæder mig til vores scrapdag på søndag.
  Dine kort er som ALTID meget smukke
  Ha en god uge

  SvarSlet
 18. Tillykke med den runde fødselsdag.
  Kondulerer med din far. Sikke en god ide med et mindealbum om din far, det kommer du/I til at få meget glæde af.
  Flotte kort du har lavet til søvbrudeparret.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails