CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 14. februar 2012

Luksusscrap i "Klithuset" med undervisning af Anna "Finnabair"

Ja...sidder her tirsdag aften og summer stadig af alle de skønne oplevelser og indtryk weekenden har givet. Jeg har været til Luksusscrap i Dronningmølle, ca. 40 Q i alt, det eneste du skulle sørge for, var at spise den fantastiske mad, nyde omgivelserne og scrappe løs, frit men især med undervisning af Anna /Finnabair. Det var lidt af en øjenåbner, og enormt spændende at prøve en masse nye teknikker og mix af materialer...meget anderledes end det jeg plejer at lave.
Dette er mit 1. bud på et layout, lavet i weekenden på de ene af Annas kurser
For fremtiden vil alt blive nøje efterset, inden det kasseres, for så at sige, alt kan bruges til at pynte med. Det spændende er så, at få de ønskede farver frem, og kunsten er at stoppe i tide med at fylde på...noget der for mig tit er svært... Eftersom det var noget af en "tænke-ud-af-boksen" opgave, er jeg meget godt tilfreds med layoutet...og det har helt sikkert givet lyst til at lege meget mere med Annas teknikker og ideer.
Vi startede også på en journal, men den er jeg ikke færdig med endnu...
Derudover blev det til dette layout,med materialer fra en af Swirlydoos månedspakkerne. Layoutet er lavet til skitsekonkurrencen...og jeg var så heldig at vinde...lækre papirer, "Wonderland" fra Anna/Finnabair. De er så smukke!
Jeg håber helt klart at få lejlighed til at deltage i Luksusscrap næste gang, det er en helt igennem skøn weekend, i fantastiske omgivelser, som her:Her står hele ugen på arbejde, ingen ferie, men det klarer jeg nok også ;) God ferie og god uge, derude :))

15 kommentarer:

 1. Selv tak for en hyggelig weekend. Total lækkert layout du fik lavet. Ja hun var helt fantastisk inspirerende hende Anna.

  SvarSlet
 2. Lyder til en helt fantastisk weekend i smukke omgivelser. Og wawww for nogle super lækre Lo'er du fik lavet... meget anderledes end du plejer, men det her mestrer du så også. Især på det nederste synes jeg, du har brugt nogle nogle skønne farver og en flot effekt med hjertet.
  Ha en dejlig uge uden ferie;-)

  SvarSlet
 3. Det ser som sædvanlig skønt ud det hele, Smuk smuk pige :-) og virkelig smukt kort, jeg kan godt lide den nye stil. Og billederne af stedet, Wauww, sikke et sted! Kan godt forstå du er helt ladet op på batterierne.
  Jeg har heller ikke ferie i denne uge, det er jo afløserens job at arbejde når andre har fri, men det gør ingenting :-)
  Knus
  Laila

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig fedt ud dit første LO..
  Sjovt som vi scrappere hurtigt bliver samlere tihihi....

  Lyder som en spændene og lærerig oplevelse!!

  SvarSlet
 5. SUPER flotte LO du har fået lavet i weekenden. Og sikken nogle flotte "is" billeder du også har taget. Fortryder meget, vi ikke fik gået en tur ved vandet.

  SvarSlet
 6. Det ser ud som en rigtig skøn weekend, med masser af nye teknikker og hyggeligt samvær - flotte og anderledes LO'er du viser frem denne gang.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 7. WOW;WOW Jette, hvor der det nogle fantastisk smukke LOér. Jeg er især helt pjattet med det første. Baggrunden er super flot lavet og så skader det jo ikke med et bille af din smukke datter.

  SvarSlet
 8. Hold da helt ferie Jette, hvor er det flot :)
  Sikke en weekend du har været på,på alle måder,skønt :)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 9. Supoer flotte LO's, fantastisk mange detaljer. Lyder til at være en hyggelig weekend du har været på.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 10. Det var bare en skøn weekend! Tak for hyggeligt selskab! Og sikke nogle lækre layouts du fik produceret! Ja ens gamle ubrugelige dimser, har pludselig fået en ny chance, efter at vi har lært Anna at kende! :) God weekend!

  SvarSlet
 11. Fantastiske layouts du har lavet Jette, det ville jeg gerne have lært. Og ikke mindst været sammen med jer skønne quninder i sidste weekend, det lyder til i har hygget som altid. Nu ses vi snart :-)

  SvarSlet
 12. Tak for en helt fantastisk weekend :)
  Dit layout fra Anias kursus er blevet vildt flot.
  Og dit andet layout i Jettestilen er også enormt flot :)

  SvarSlet
 13. Det ser ud som om i har haft en helt fantastisk oplevelse.
  Dine LO's er super smukke og meget inspirerende!

  SvarSlet
 14. virkelige skønne LO'er og sikke dejlige omgivelser I har scrappet i:-)

  SvarSlet
 15. Det er meget smukke ting du laver, suger til mig til inspiration. glæder mig til at vende tilbage og se mere.Hilsen Leila

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails