CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 6. marts 2011

Scrap i det jyske...

...ja, som mange andre, har jeg denne titel på mit indlæg i dag. I går var vi godt 100 scrappere samlet i Ejsing-Egebjerg hallen, sammen med 4 skønne butikker...så kan det ikke blive bedre :D
Jeg fik snakket en hel del, købt en hel del, og scrappet lidt....bl.a. dette layout fra vores Malta ferie. Billedet er fra en lille café i Valetta, hvor vi nød en kaffe og isdessert. Skønt sted, meget old-fashion og nostalgisk...lige indtil denne soldat kom gående i sin fine uniform....med lap-toppen over skulderen!  Skelet-bladet dækker ham desværre lidt på billedet.
Alle materialer (undtagen blomster og tekst) er fra min februar-månedspakke fra Swirlydoos.
Jeg fik købt lidt forskelligt i går - og en del hos Pia og Kreative Fornemmelser, der er kommet SÅ mange skønne stempler, papirer mm. Pia havde også et par workshops på dagen, men folk stimlede dertil, så dem nåede jeg ikke....så var det jo godt at jeg kunne kigge på det kort, Kirsten fik lavet. Her er min udgave, lavet med noget af det nye HA-mønsterpapir:
Dette kort har jeg så lavet i dag, efter at have pakket tasker ud og aet alle de nye indkøb. Det er lavet til denne måneds udfordring på HA-bloggen.
Jeg har sværtet music-stemplet, dappet lidt af igen med en vådserviet, og stemplet på karton. Derefter har jeg sværtet med 3 forskellige Distress inks på sileconebagepapir, sprayet med vand, stemplet med motivstemplerne oveni, og derefter stemplet det på papiret. Blomsterne er lavet på samme måde.
Hmm.. meningen var at vi skulle starte på at male køkken-alrummet i dag...men det gode vejr, Claus´cykel og mine nyindkøb afgjorde, at vi starter i morgen tidlig i stedet for :D)), bare hele ferien ikke går med det!
Så vil jeg ønske alle jer jeg var sammen med og hilste på i går tak for sidst, og ellers rigtig god søndag.

22 kommentarer:

 1. Ja, det var en rigtig hyggelig dag i Ejsing. Sikke nogle flotte ting du har lavet, er specielt imponeret over det sidste kort, det ser da fantastisk godt ud :) Den teknik skal jeg da vist prøve på et tidspunkt.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst... det var så hyggeligt. Og du fik lavet et layout, der bare er så smuk med så skønne detaljer, lækre blomster og flot papir.
  Dine kort er også super smukke, skønt med nye indkøb at lege med :-)

  Kan du ha' en rigtig god ferie og vi ses på onsdag

  SvarSlet
 3. WOW ... jeg er helt vidt med det "sidste" kort ... det ser bare såååå flot ud.
  Dit LO er bare lækkert ... så mange detailjer. Flot flot flot :o))
  Vi ses næste weekend i Middelfart.
  Knuzz Maj-Britt

  SvarSlet
 4. Hvofedt at du har ferie nu og så med det fine vejr :0) Sikke lækre kort du har fået lavet, de er virkelig smukke hver for sig. God arb. lyst med køkken/alrummet i næste uge. Glæder mig til at se dig på lørdag :0)

  SvarSlet
 5. Hov Glemte da lige at skrive at dit LO er så flot - det oser af stemning :0)

  SvarSlet
 6. En hel dag med bare scrapping og shopping er herlig!! :-)
  Nydelige ting du har laget, og det siste kortet, 'thinking of you' var bare kjempelekkert!! Herlig teknikk du har brukt!

  SvarSlet
 7. WOW, nogle flotte ting du har lavet. Dit LO er super lækket og flot pyntet. Sjovt med bladskelettet og fjerene.

  Hold da op set smukt kort du har lavet til HA udfordringen. Flot måde du har sværtet på.

  rigtig god ferie og god arbejdslyst.

  SvarSlet
 8. Skønne materialer du har brugt til dig LO ;-) Jeg er selv i gang med et LO mere, med materialer fra den månedspakke, selvom jeg jo lige har hentet den nye på posthuset :-)

  SvarSlet
 9. Lyder som om I havde en hyggelig dag uden mig ;O)
  Lækkert layout og jeg er vild med dit kort med layred background. Så flot

  SvarSlet
 10. Jamen altså hvor er det lo flot, sikke mange fine detaljer... Du er bare så dygtig. Og dine kort er da også bare for lækre. Dejligt med nogle nye indkøb, skal vi ikke se billeder af det? Eller fylder det for meget :0)

  SvarSlet
 11. kære Jette.
  Hold da op en fantastisk skøn side. Flotte flotte billeder og skønt papirvalg som virkeligt understreger stemningen. Flot font du har valgt tit titlen - gennemført og elegant!
  Knus Engel...

  SvarSlet
 12. Tusind tak for en virkelig dejlig dag selv om vi var lidt langt fra hianden. Smukt smukt layout du har lavet og et par fede kort.
  JA kom så igang med det køkken du skal jo ud og male mit også :)

  SvarSlet
 13. Super lækker layout, med flotte detaljer. Dine kort er også meget flotte.
  Vil lige spørge, hvad din månedespakke fra Swirldoos, ca løber op i incl. porto ? Har nemlig lige været inde på deres hjemmeside, og hvor er det nogle lækkere pakker de har.
  Go'ferie

  SvarSlet
 14. Super super lækkert LO i skønne farver og med massere af skønne detaljer :0)
  også nogle rigtig flotte kort.

  SvarSlet
 15. sikke et flot layout med rigtig mange flotte detaljer - og uha nogle lækre ting du har købt med hjem - godt der er så langt til Jylland at man ikke kan blive ledt i fristelse :o) god ferie og god fornøjelse med istandsættelsen

  SvarSlet
 16. Overspringshandlinger er skønne! Lækkert LO og skønne skønne kort :-)

  SvarSlet
 17. wow så lækkert layout med papir og pynt der selvfølgelig bare matcher billederne og sikke skønne kort, uh glæder mig også til at møde en masse scrappeglade piger og dejlige butikker i weekenden

  SvarSlet
 18. WOW nogle flotte ting du har fået lavet,med mange lækre detaljer. SMUKT SMUKT :)

  SvarSlet
 19. Uuuuuhh det ser godt ud Jette - gode køb kan jeg se! Jeg er vild med dit LO - super flotte farver og detaljer - glæder mig til vi ses!

  SvarSlet
 20. Hold fast hvor er det et smukt LO :-D Den månedspakke er da vist lige "dig".

  Vi ses på lørdag !!!

  SvarSlet
 21. Det er et lækkert rejse layout. Flot lavet.
  Og lækre kort også. Det lyder som om i havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 22. Smukke kort!

  den teknik med at dappe distress ink på bagepapir og så stemple deri - den husker jeg lige. Det ser så fedt ud!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails