CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 13. februar 2011

Skaga Scrap...

...deltog jeg i i går, og det var en rigtig skøn og hyggelig dag, masser af kreativitet hygge og tid til at shoppe :D)).
Teamet havde udtænkt nogle udfordringer, og den ene lød på: Minimum 2 billeder, 5 knapper, 5  brads, 2 stempeltryk og et hjerte. Dette er mit bud på denne udfordring, jeg har brugt Primapapirer, Prima blomster, Prima swirls, hjerte og brads fra CC og dew drops. De to stempeltryk er lavet med Hero Arts stempler på en gammel, sværtet bogside.
Og her et par close-up af detaljerne:
Der var ligeledes en farveudfordring, men farver, som jeg ikke umiddelbart ville bruge på layouts...Inden jeg tog afsted, havde jeg besluttet mig for at tage de 3 månedspakker med jeg har modtaget fra Swirlydoos. 2 skønne pakker og en hvor jeg bare sagde..."OH my god!!" Min første tanke var "Palles Tivoli"....og at det kunne der kun blive kort ud af....Men så fande jeg et billede fra vores Malta-tur, og tænkte at hvis jeg skulle scrappe det billede, så måtte det blive med papir fra den omtalte månedpakke:
Og her et par close-up af bånd og blomster:
Blomsterne var faktisk rigtig flotte, men alt det gule og orange bånd der fulgte med var....?! Ja, men jeg fik da lavet et layout ud af pakken, det var mere end jeg havde troet!! Og jeg er faktist også ret tilfreds med det, for oplevelsen med de maltesiske busser var også en broget forestilling...gamle, faldefærdige, vi nærmes fløj nogle gange, og skiftede gearkasse undervejs...samtidig med at chaufførens plads var hans "alter", enten helt i Liverpool-rød med alt hvad dertil hører, lys og gamle fotos og Jomfru Maria, eller tingel-tangel julepynt i alskens farver og plastic - og det var den første uge i oktober!! Da jeg lavede titlen "Malta bus" var der én der sagde "antabus"....ja, det skulle man tro at nogle af chaufførerne var på *G*G*
Og nu til den lidt roligere genre ;) Der var også et par kortudfordringer, bl.a. til samme farveudfordring og dertil samt til Riddersholm har jeg lavet disse kort. Riddersholm kortene er med papir og die-cuts fra den nye serie "Bello Pastello"
Det var et langt indlæg, og tak fordi du stadig hænger på ;)) Fortsat god søndag.

16 kommentarer:

 1. Super lækre layouts, fulde af flotte detaljer.
  Og flot kort også.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 2. hvor er de dog bare flotte, så smukke detaljer og pynt.

  blonden på nederste billede hvor har du købt det, jeg er løbet tør og bitten har ikke mere -

  SvarSlet
 3. Super skønt og det gør ikke spor med et langt indlæg, så kan jeg jo nyde dine skønne designs endnu mere :)

  SvarSlet
 4. hejsa igen
  10000 tak jette, der kan man bare se, jeg har ledt i både ind og udland og så kan jeg gå der op og hente det:) :)

  SvarSlet
 5. Sååå smukke LO'er du har lavet. Det øverste lo er bare så skøn og sommerlig i de farver. Og de blå perler matcher billederne så fin.
  Og på det andet er bussen bare perfekt til papiret. Super flot
  Og de kort blev så flotte i dit nye papir

  Ha en dejlig søndag... ses på onsdag

  SvarSlet
 6. Smukt, smukt, smukt Jette med mange lækre detaljer! Godt at høre at I hyggede ;)

  SvarSlet
 7. Skønne, skønne ting du har fået lavet! Og hvor var det hyggeligt og få hilst på dig igår;0)¨
  Knuser

  SvarSlet
 8. Smukke smukke ting du har fået lavet. Jeg er jo vild med de farver der udfordrede dig sådan i maltabus LO´et og det så omend endnu bedre ud IRL.

  Tak for sidst :o)

  SvarSlet
 9. SMUKT LO af ditto mennesker og fine kort - det lille med blomster og sommerfugle kommer jeg nok til at lifte - det er enkelt og alligevel virkningsfuldt. Og PS det var bestemt IKKE et langt indlæg der var jo en masse at se på. God søndag.

  SvarSlet
 10. Sikken en masse skønne detaljer på dit flotte layouts og dine kort er som altid flotte.
  ja busserne på Malta er altid en oplevelse værd og jeg kan se det stadigvæk er de gode gamle gule :O)

  SvarSlet
 11. haha...kunne ikke la' være med at smile af dit udtryk "Palles Tivoli". Men sjovt som det så alligevel flasker sig og bliver til nogle rigtig flotte LO. Det hele passer jo sammen til både det ene og det andet. Jeres chauffør vil da blive misundelig på det tingel-tangel bånd.

  SvarSlet
 12. Hej Jette og tak for sidst :0) Det var en rigtig hyggelig dag i godt selskab. Det er nogle lækre Lo'er du fik lavet. Jeg kan stadig ikke forstå du ikke vandt med det LO med bussen. Jeg syntes bare det er så festlig med "Palles Tivoli" Jeg er også vilde med dine kort. Igen tak for sidst :0)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for en dejlig dejlig dag i lørdags. Det må vi gøre igen :)
  Flotte flotte layouts og kort du fik lavet..men hvor er det gule hula-bånd du havde på layoutet?? :)
  Vi ses på onsdag :)

  SvarSlet
 14. Uhmm sikke lækkert det øverste LO er!! Og så er det super flot at du har fået lavet et LO med det frygtelige papir! Og ikke bare et LO, men et flot LO ;-)Godt gået ;-)

  SvarSlet
 15. Hov... glemte at skrive at jeg også har prøvet de busser på Malta. Sikke en oplevelse ;-)

  SvarSlet
 16. Halløjsa, jeg er ikke bare bad blogger, også bad kommentator ;-) Jeg er nu altså stadig mere bekymret for at du er på et eller andet, du ser ihvertfald farver ;-) Men jeg er nu også imponeret af at du holdt fast i at tingene skulle bruges, selvom det ikke var yndlingspakken... men håber at resten er blevet sendt til kort ;-)
  Er stadig ikke vild med de Palles Tivoli, men "På Cafe" er bare for skønt, sikke mange og lækre detaljer...

  God weekend, og vi ses jo snart... Knuz

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails