CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 15. januar 2011

Mit nye kamera....

...blev købt og indviet sidste weekend, og det har så ligget stille siden. Der er jo trods alt også meget andet der skal passes :)
Jeg har givet mig selv et Canon EOS 500D 18-135mm, og hold da op, hvor er det lækkert. Det kræver en hel del - MEGET - øvelse og et kursus, før jeg bliver helt dus med det. Men jeg har tænkt mig at skyde løs, indtil kurset kommer her i næste måned.
Her er lidt af de snapshots jeg tog sidste weekend.


Det var lidt blandet fra Anlægget i Holstebro og lidt gamle og nye "skud" fra haven. Jeg glæder mig virkelig til at lære at bruge kameraet, der er vist ikke andet for, end at øve sig i de forskellige muligheder og så skyde løs.
Rigtig god weekend til jer alle, og tak for jeres dejlige kommentarer!! Jeg vil bl.a. også bruge denne weekend til en blogrundfart, det er jo feed-back og kommentarer der også gør det sjovt at blogge.

14 kommentarer:

 1. Eii... Hvor er jeg misundelig!! Og hold op nogen lækre billeder! Tør slet ikke gætte på hvor gode de bliver efter et kursus!!

  SvarSlet
 2. Hmmm... synes altså jeg har set de billeder??? men ihvertfald tillykke med kameraet, jeg er meget meget glad for mit også, men ja et kursus ville gøre underværker...

  Skøn pimpning af bloggen... men der er altså noget galt ude i sidebarren... der står længere nede en masse underlige tal og ting???

  Knuz

  SvarSlet
 3. Super super smukke billeder... hvad ender det ikke med, når du så kommer på kursus.

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 4. Smukke billeder du har taget med dit nye LÆKRE kamera! :)
  Kan du have en dejlig weekend :)

  SvarSlet
 5. Kære Jette.
  Super skønt resultat du har fået med din nye ven... og jeg havde jo netop glædet mig til at se, hvordan i finder ud af det sammen. Super skønne billeder, og flot genspejling i vandet!
  Håber du får en skøn weekend!
  Knus Engel..

  SvarSlet
 6. total flotte billeder, stort tillykke med dit nye kamera

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder.

  SvarSlet
 8. Gratulerer med nytt kamera :) syns du har tatt mange flotte bilder allerede :)

  SvarSlet
 9. tillykke med dit nye camera - super flotte billeder :)

  SvarSlet
 10. Rigtig flotte billeder ;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 11. Dit nye kamera tager nogle fantastisk flotte billeder, hvad skal det ikke ende med, når du får lært det rigtigt at kende og du har været på kursus.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 12. det er nogle skønne billeder... og ja det tager godt nok tid at sætte sig in d i alt det den kan. Hvor skal du på kursus henne :-)))

  SvarSlet
 13. Tillykke med dit nye legetøj, det er også "sukkertøj" Uha hvor skal der leges nu hvad ? Det er nogle super flotte billeder du har taget.

  SvarSlet
 14. hvad måtte du slippe for den kamera canon eos 750 kit 18-135mm

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails