CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 18. september 2010

Bryllupskort i sort og hvidt / Black and white weddingcard

Min søde scrapveninde Susanne, ville gerne have mig til at lave et kort til hendes datters bryllup, i dag den 18.september. Det var lidt specielt at lave, da det skulle holdes i hvidt og sort, og uden alt for meget "romantisk" pynt, men dog stadig have et touch af tyl og perler :))
Sådan blev resultatet:
Kortet er i størrelse ½ A4, og jeg har brugt cremfarvet HA papir, sort karton og lidt råhvidt glossypapir. Det blomstrede mønsterpapir er fra Creative Imaginations. Tyl fik jeg af Susanne, og er magen til risposerne. Ellers er det pyntet ganske enkelt med lidt Prima swirls og gems i hjørnerne.
My sweet friend, Susanne, asked me to create a card in WHITE and BLACK for her daughters wedding. It shold be simpel without too much decoration, but still have som gems and pearls :)) I have used Hero Arts Eggshell paper, black cardstock and som cream glossy paper. The PP is from Creative Imaginations, pearls and gems from Prima.
Her er lige et par close-ups:
Tomorrow Sunday, I am going to be together with Connie and the other DT girls, from Riddersholm Design, and I am really looking forward to a lovely day. Wishing you a nice weekend, and thanks for looking and sweet comments :))
Nu vil jeg pakke tasken til en design-team-hygge dag hos Connie, Riddersholm Design, i morgen. Jeg glæder mig rigtig meget til en dag sammen med de andre piger. Fortsat god weekend, måske i kreativitetens tegn, her mens det regner og rusker udenfor, og tak for kigget og kommentaren :))

6 kommentarer:

 1. Wow hvor er det virkelig flot lavet. Jeg er sikker på at brudeparret bliver glade for det.
  Det lyder da hyggeligt med en dag hos Riddersholm, bare det var mig :) Kan du hilse hos hende.

  Vi ses på lørdag :)

  SvarSlet
 2. Super flot! Jeg kan rigtig godt lide detaljlen med tyllet!
  ha en dejlig dag hos Connie (omgivet af LÆKRE papirer) - jeg glæder mig til at shoppe nogle af dem om 14 dage :))

  SvarSlet
 3. Lækkert bryllupskort og så flot lavet.
  Selv om det ikke skulle være med for meget pynt, fik du alligevel lavet det romantisk og sødt med det tyl. Fin måde du har lavet datoen på
  Ses på mandag

  SvarSlet
 4. Waouw hvor er det bryllupskort bare smukt. Jeg er helt vild med den tyl detalje. Sikker på at brudeparret blev glad for det.

  SvarSlet
 5. Det er da et super flot resultat du har fået ud af det :-)) er sikker på det faldt i brudeparrets smag.
  Glæder mig til vi ses i morgen aften
  knus Kirsten

  SvarSlet
 6. Det ser så godt ud og da egentlig meget romantisk selvom det er i de farver

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails