CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 6. juni 2010

Skaga scrap mm.

Jeg synes det er weekend hele tiden, ikke at det gør noget :)). Min startede god...jeg var så heldig at blive blandt 5 udvalgte kort for sidste halvdel af maj, nemlig med dette/disse kort Canvas og cupcake kortet. Så nu kan jeg shoppe for 50$ i HA shoppen, det er jo en ekstra tillægsgevinst, udover at blive udvalgt :))
I think it's weekend all the time, not that I´ll complain:)). My weekend started in a fantastic way... I was so lucky to be among the five selected cards for the last half of May, in the FAB5 on the HeroAtsBlog. These cards,  Canvas and cupcake  was chosen.. I´m really surprisec and happy for that:))
I går var jeg til en helt fantastisk scrapdag, Skaga Scrap i nordjylland, sammen med Anette, Kirsten og Betina!! Super godt arrangement og en masse dejlige mennesker at være iblandt, det kører jeg helt sikkert gerne efter igen.
Jeg fik lavet dette LO og bl.a. dette kort til udfordringerne. Nogle rigtig gode udfordringer, jeg havde desværre overhovedet ikke tid til at forberede nogle af dem hjemmefra, så det blev til 1 LO og et par kort.
LO´et er med billede af nogle af de mange blomster jeg fik under min sygemelding.
Yesterday i was at a crop in North Jutland, with 35 other girls. Such a lovely day :)) I made this layout for one of the challenges, a sketch.
Pia havde udlovet en kortkonkurrence med temaet, sol sommer og vand :)
Jeg havde netop købt det nye clearstampset "Lets Chill", og lavede dette kort til udfordringen. Drinken, kokosnødderne og blomsterne på sandalerne er pyntet med glossy accents.
Jeg var så heldig at vinde denne udfordring, og fik en skøn gave fra Kreative Fornemmelser, dejlige stempler som jeg helt sikkert bliver glad for :)) Tak ;)
Pia, Kreative Fornemmelser had a card challenge, with the theme sun, summer and water, and i made this sun-card, with  my new stamps "Lets Chill". I put some glossy accents on the drink, coconuts and the small flowers. I was so lucky to win this challenge, and received a lovely present from Pia. Thank you so much :))
Now it´s time to do som house-work, and then to enjoy the sun outside, before it´s going to rain again :(. Thanks for looking, wishing  you a happy sunday and week.
Nu står den vist på vasketøj mm., og forhåbentlig tid til at nyde vejret også. Tak for besøget, jeres søde kommentarer, ønsker jer alle en skøn søndag og god uge :))

18 kommentarer:

 1. tillykke med den fede præmie :)
  Lækkert LO og vildt fedt sommerkort! det kan kun gøre en glad.
  Hav en god søndag.
  Kram Maria

  SvarSlet
 2. TILLYKKE og TILLYKKE ; )
  Lækkert layout og skønt sommerkort du har lavet.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 3. Lækker sager du fik lavet og kortet er jeg helt vild med - sidder faktisk og siger øv jeg ikke fik købt dette stempel :o/ Det andet kort du fik lavet må vi ikke se det ?? Vil gerne lifte og fik jo købt stemplet og nej det var ikke fra din taske ggg super hyggeligt at hilse på dig

  ps. og STORT tillykke wawww for du skal shoppe ;o)

  SvarSlet
 4. What a gorgeous layout! Love your sun card too, Jette! Fabulous shape, design and colors! :)

  SvarSlet
 5. Tak for sidst Jette! Som altid hyggeligt at se dig ! Tillykke med alle dine præmier! Det var et rigtigt dejligt sommerkort du fik lavet!
  Kan du have en god uge!

  SvarSlet
 6. Hej Jette! Tak for sidst og stort tillykke med præmien! Velfortjent at du vandt!!!!
  Dejligt at se dig igen :0)
  Knus Sanne

  SvarSlet
 7. Også et stort tillykke til dig med sommerkortet med de seje stempler.
  Flot at du kørte så langt for at være sammen med os nordjyder :)

  SvarSlet
 8. Mange gange Tillykke med de konkurrencer du har vundet.. :o)
  Du er også meget dygtig, så jeg kan godt forstå du vinder... :o)
  Jeg er da helt vild med det strandkort du har lavet - det er sejt!!!!
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 9. Endnu en gang et stort tillykke med alle dine præmier og de er i den grad fuld fortjent. Det er nogle super flotte kort du laver.

  Jeg er rigtig glad for at hilse på dig in live. Det er nu sjovt at mødes og ikke kun på bloggen. Håber at vi ses til efteråret igen.

  SvarSlet
 10. Tillykke emd hero Arts og tillykke med det flotte kotr til weekends scrap....Lyder til I har haft en skøn weekend. Super fed opsætning på dit layout

  SvarSlet
 11. Tusind tak for en dejlig lørdag sammen. Du var vidst overtræt da vi nåede Ejsing *G*
  Tillykke med at du vandt titlen og de 50 dollars..det er sørme sejt gået. Jeg er SÅ stolt af dig :)
  Det blev nogle rigtig flotte kort du fik lavet, men hvor er det med vasketøjet?? Lækkert lækkert layout du har lavet og så endda i gult.. jeg bøjer mig i støvet :)

  SvarSlet
 12. Hej Jette har lige siddet og kigget lidt på din blog. Det er nogle rigtig flotte kort du har lavet. Jeg er pjattet med de kort hvor der bliver leget med stemplerne. Jeg har prøvet selv, men det vil ikke lykkes så jeg må kigge herinde og håbe på at jeg kan lære noget. Rigtig dejlig dag igår og tillykke med præmierne :O)

  SvarSlet
 13. Tillykke tillykke.
  Virkelig flot LO du har lavet og et sjovt kort, der får det til at krible efter ferie :-)
  Jo , vi ses på torsdag

  SvarSlet
 14. Hej Jette.
  Stort TILLYKKE med dine præmier, de er også velfortjent.
  Tusind tak for sidst, det var super hyggeligt at hilse på dig.
  Skønt at i ville tage dem lange tur til Skaga Scrap :)
  Rigtig god uge til dig.

  SvarSlet
 15. Kæmpe stort tillykke med det hele , du er også super dygtig, rålækkert layout med fede detaljer og farver og et kanon kreativt kort. Du må have en dejlig uge.
  knus Pia

  SvarSlet
 16. Mange tak for sidst. Det var hyggelig at hilse på dig, og et stort tillykke med præmien, den var velfortjent, var helt vild med kortet du havde lavet og fortrød at jeg ikke købte det stempelsæt.... men sådan er det jo tit. Håber vi ses til efteråret i det Nordjyske???

  SvarSlet
 17. STORT TOOT og til lykke med præmien 50$ hos HA - hold da helt op en fin præmie - men HELT fortjent det er nogle super lækre og fine kort. Tak for kigget og hav en god uge - idag kunne man da i det mindste hænge vasketøj ud. =0)

  SvarSlet
 18. Wow your page is wonderful with so many great details! Love the fun summery card too!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails