CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 11. oktober 2009

Kortmester 2009

Scrapsisters deltager jeg i Kortmester 2009. Hver uge er der 3 ny udfordringer. Jeg deltog ikke i uge 1 da jeg var på ferie, men de efterfølgende uger har jeg lavet de udfordringer jeg ville og kunne nå.
Uge 2 opgave 1, var en skitse, hvor der skulle bruges noget grønt. Det blev så til et julekort, med papir fra BoBunny.
I opgave 2 skulle vi lave et kort med mindst to hjemmelavede blomster. Det var tilladt at omforandre købeblomster, og jeg lavede dette kort, med sværtede primablomster, og de hvide primablomster er stemplet, embosset og sværtet.
Opgave 3 hoppede jeg let hen over ;-).
Opgaverne for uge 3, var først en skitse hvor der skulle bruges blå og hvide farver. Det var dog tilladt med en anden farvetone også, men blå og hvid skulle være de dominerende farver.
Opgave 2 i uge 3 gik ud på at lave et kort med hjemmelavet mønsterpapir. Her har jeg sprayet hvid karton med glimmermist Pink Taffy, derefter stemplet og embosset med brunt og til sidst sprayet med glimmermist Walnut Gold.
3.uges 3. opgave var straks en sværere nød at knække...Vi skulle lifte noget fra reklamen til convention. Jeg valgte den "lette" løsning, og liftede swirlsne i kanterne. Jeg har stemplet med Stempelglede baggrundsstempler i 2 brune farvetoner.
Den næste uges tid er der afstemning om uge 4 bidragene, og jeg er i fuld gang med at lave bidragene til uge 5. Rigtig hyggeligt er det ;-)
Ha´en god uge alle jer der kigger med, læg gerne en lille kommentar, det er så skønt, og alt læses med med stor interesse. Måske har du lige en idé eller kommentar til noget jeg har lavet eller kunne gøre anderledes.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle enormt lækre kort du har lavet. Jeg er helt vild med dem allesammen.
  Du skal såmænd ikke lave noget om eller anderledes..bare fortsæt!!

  SvarSlet
 2. wow kanon flotte kort med så lækre farver og detaljer. Du er så dygtig til at sætte farver og pynt sammen så det hele går op i en højere enhed

  SvarSlet
 3. Jeg er også helt vild med dine kort, de er så fine og fyldt med detaljer... Super god stil..berba

  SvarSlet
 4. hold da helt op hvor er de flotte, det øverste er helt bestemt min favorit,

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare superflotte allesammen :) Jeg er også helt vild med det øverste kort :)

  SvarSlet
 6. Ej atlså Jette, hvor er det nogle skønne kort... Min favorit er helt klart den meg den grønne Bo Bunny papir...

  SvarSlet
 7. du er altså en kort gudinde jette :) hvor er de flotte alle sammen, Jeg er især vild med kortet hvor du har lavet baggrunden selv, glimmermist og embossede. ser fedt ud det er sån "tone i tone" eller hva man kalder det :)

  knus Rikke

  SvarSlet
 8. Som Rikke skriver en kort gudinde, ja det ver et rigtig godt ord. For du er bare så fantastisk dygtig. Jeg er vild med det du laver.

  SvarSlet
 9. rigtig lækre kort du har lavet. Jeg er helt vild med det første julekort med de grønne træer.
  Fortsat god dag til dig :-)

  SvarSlet
 10. Du kan altså noget med kort - de er så smukke allesammen, men især de to sidste er jeg helt vild med pga. farvene og detaljerne :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails