CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 25. september 2009

Vejr til papirnusseri

Mon ikke sommeren, den danske og den lidt sydligere, er ovre for denne gang.....lidt træls, men på den anden side, så giver det en masse hyggetid indendøre, bl.a. med alt sit papir og dims!
Der er ingen nye LO´s på bedding, men jeg har fået lavet et par kort til udfordringer og en bestilling.

Dette kort er et bestillingskort, til en ung mand, der har taget en MBA eksamen i USA med karakteren A! Billedet forestiller et maleri fra Thyborøn, lavet af en lokal kunstner, og gaven til den unge mand, var netop et gavekort til denne maler, derfor skulle billedet være på kortet, og kortet måtte også gerne være lidt råt....den var lidt svær at knække med farverne i billedet. Men jeg fandt noget papir fra Graphic45, gaven på mit indgangsnr. ved Sensommercrop, og det blev revet mere eller mindre, sværtet, clipset og optegnet. Noget af papiret var med små diecuts eller papir med bl.a. bogstavet A og de to amerikanske frimærker. Til sidst kom der lidt brads i hjørnere og lidt TH metalpynt. Kortet er ½ A4 størrelse.
Så er der en ny udfordring igang på Scrapsisters, månedens julekort skal være med snefnug/snekrystaller, og i går til scrapaften fik jeg lavet disse 2 kort, og har så lagt sidste hånd på dem i aften.

Her er det med papir fra 3ndypapir.no, rigtigt dejligt julepapir i dushede farver. Den hvide julestjerne er fra papirloftet.no, og ellers er der pyntet med bånd, roser, nål og dewdrops...må indrømme at jeg elsker de farver, også til julekort ;-)
Det røde er med papir fra Scrappers Choice, meget kraftigt og rustikt, lækkert nostalgisk papir. Pyntet med bånd, bølgepap, træjuletræer fra Creativ Company, og QK hjerter og bogstaver.

Næste weekend skal jeg til convention i Middelfart, og jeg glæder mig enormt til endnu en dag med en masse skønne mennesker og shops :D. I ugens løb, skal jeg så have planlagt - meget detaljeret - de LO´s jeg forhåbentlig kommer til at arbejde med.....der er størst chance for at jeg kommer igang og får lavet noget, hvis alt er fundet fra og delt op hjemmefra.....
Nu må i have en rigtig dejlig weekend, håber at se mange af jer om en uges tid :)

9 kommentarer:

 1. hvor er det bare nogle skønne kort du der har lavet igen Jette, bare det var mig der skulle afsted, mennn der hænger en invitation på køleskabet, så det bliver ikke denne gang :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogen flotte og skønne detaljefyldte kort. jeg er især vild med dit hvide julekort.

  Glæder mig til vi ses igen næste weekend

  SvarSlet
 3. Det er altså bare sådan nogle lækre kort du laver.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Hvor er det et flot bestillings kort, det siger lidt om hvor dygtig du er.. Dine andre kort er også super flotte og lækkere detaljer og farver.'
  Go weekend

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige de er allesammen, specielt har jeg forelsket mig i det sidste;)
  Rigtig god weekend til dig og familien!

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte alle dine kort. Og så mange fine detalje som altid. Jeg kan da godt forstå at du glæder dig til Convention, så skal der vindes gaver igen ;0) :0) :0)

  SvarSlet
 7. Det var dog nogle super flotte kort Jette! Især dine julekort er jeg ret vild med. Men også det maskuline kort er ret flot!
  God søndag!

  SvarSlet
 8. Se, hvor du kører med julekortsklatten! Det ser brandgodt ud. Har du selv lavet de små sløjfer på båndet på det miderste kort? De ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 9. Det øverste kort er super!..fyldt med detaljer og rigtig maskulint :)
  ..men julekortene er osse smukke og rigtig stemningsfulde :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails