CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 31. januar 2011

Studenterfesten

....hedder dette layout, lavet efter januars sidste sketch på "Stuck?!". Jeg kom i tanke om, at jeg hellere måtte uploade det, her den sidste dag i januar. Billederne er fra studenterfesten, som vi fejrede i telt og carport "bygget sammen". Det fungerede nu meget godt ;)) Vi havde malet nogle flade sten med hobbymaling, som forskellige flag, magen til Rikkes studenterhue. (International student).
Beklager den dårlige billedkvali... det er taget med det gamle kamera og i dårligt lys :(.
Et lille close-up: Sommerfuglene har fået lidt microbeads fra MS:


Det var alt for nu... jeg har haft en hjemmedag pga. maveonde i nat og i dag.... men mener heldigvis at være klar til job igen i morgen :)
Tak fordi i vendte forbi, og for jeres søde kommentarer, det er altid fantastisk at få lidt respons :D

søndag den 16. januar 2011

Bjergkøer....

... og ikke bjerggeder.... Hele vejen op fra Prada og til toppen af Monte Baldo (Gardasøen) var der flere steder med disse store vandhuller til køerne. Et flot syn. Og meget betagende, midt i stilheden, kun at høre køernes klokker og bonden der genner dem sammen ved hjælp af hunden! Vi har før været på Monte Baldo, men så har vi taget den store, nye og lukkede lift fra Malsecine, men denne her tur, er så meget bedre. Du  mærker naturen, luften og udsigten 1000 gange bedre.

Og lige et par close-up billeder:
Papirer er fra MyMindsEye, div. blomster fra Papirloftet og Wild Orchid Crafts, div. Thickers og bogstavstickers fra October Afternoon, samt stickles og smykkesten.
Fortsat god søndag til jer alle :D

lørdag den 15. januar 2011

Mit nye kamera....

...blev købt og indviet sidste weekend, og det har så ligget stille siden. Der er jo trods alt også meget andet der skal passes :)
Jeg har givet mig selv et Canon EOS 500D 18-135mm, og hold da op, hvor er det lækkert. Det kræver en hel del - MEGET - øvelse og et kursus, før jeg bliver helt dus med det. Men jeg har tænkt mig at skyde løs, indtil kurset kommer her i næste måned.
Her er lidt af de snapshots jeg tog sidste weekend.


Det var lidt blandet fra Anlægget i Holstebro og lidt gamle og nye "skud" fra haven. Jeg glæder mig virkelig til at lære at bruge kameraet, der er vist ikke andet for, end at øve sig i de forskellige muligheder og så skyde løs.
Rigtig god weekend til jer alle, og tak for jeres dejlige kommentarer!! Jeg vil bl.a. også bruge denne weekend til en blogrundfart, det er jo feed-back og kommentarer der også gør det sjovt at blogge.

søndag den 9. januar 2011

Hallo.....

....student! sku´ det være noget? Sådan tænkte han nok, blev vi enige om, da vi så Franz´udtryk på billedet! Så meget opmærksomhed, og så handler det ikke om ham! Alle roserne skulle arrangeres i vasen, og selvfølgelig skulle han blande sig blandt cellofan, blomster og bånd! Jeg har brugt BoBunny dotted karton, bølgepap og papir fra Riddersholm.

Og et par close-up af toppen, hvor jeg har krøllet og inket lidt madpapir og clipset fast.

Diverse blomster, stickles og en die-cut kat, som stolt spankulerer ud af layoutet...måske ;)
Så er det også denne weekend jeg er blevet ejer af et Canon EOS 500D 18-135mm!! Det bliver spændende at lære at bruge kameraet...håber det lykkes!
Nu tager jeg og kameraet en tur i anlægget, så det kan blive indviet udendørs. Fortsat god søndag :)

søndag den 2. januar 2011

Student

Ja, nu er det jo lige før jeg blogger hver dag....men tiden er til det lige nu, i morgen venter hverdagen med arbejde og andre pligter :)
Jeg har en masse billeder der skal scrappes....jeg har jo som sagt ikke scrappet ret mange sidste år... Dette LO er med billede af Rikke, i haven, efter at studenterhuen kom i hus. Jeg er rigtig glad for det billede ;)
Papirer er udelukkende fra Riddersholms serie Apples and Flax. Jeg synes det stribede og farverne passede så godt til huen med alle flagene.
Skitsen er igen fra "Stuck?!". Jeg regner med at det hjælper at tage nogle skitseudfordringer, så får jeg også  lavet lidt flere layouts ;))
Her er et par close-ups af pynten.
Bølgepappen har fået en gang glimmermist og sværte.
Den søde charm er også fra Riddersholm.
Jeg har faktisk fået lavet endnu et layout i weekenden, men det må komme på senere, jeg skal lige have taget et foto i dagslys.
Fortsat god søndag, i morgen venter arbejdsdagen igen!
(Og tak for jeres søde kommentarer, det er jo en fornøjelse at blogge så ;))

lørdag den 1. januar 2011

Julekort året rundt....

...ja, det har jeg besluttet mig for at lave. Sidste år kørte Majer månedlige julekort-udfordringer på Scrapsisters, og der fulgte jeg med hele vejen. I år har jeg så siddet i sidste øjeblik med de sidste kort, selvom jeg syntes jeg var godt med. Derfor laver jeg i år, hver måned, et par julekort til inspiration, og lægger dem ind på Scrapsisters julekort-galleri til inspiration. På den måde, er jeg forhåbentlig på forkant med julekort-produktionen til julen 2011! Man synes måske det er svært at arbejde med julematerialer året rundt, men det er faktisk ikke så svært, faktisk lidt hyggeligt, og jeg får i hvert fald lavet nogle meget forskellige kort på den måde.
Last year I followed a challenge on Scrapsisters, where we made christmas cards every month. I have´nt done that in 2010, and when we came to december month, i really did´nt have enough cards for my family and friends!! This year i will, each month, make some cards for inspiration, in hope to be ready for the christmas-cards-writing in december 2011 ;) I hope you´ll find some inspiration for your next christmas cards :D. Here is som pics of some of the cards:
Her er en lille collage af kortene for januar, incl. et par nytårskort også:
Et af eksemplerne
og et lille close-up af et af nytårskortene
Kortene kan ses enkeltvis her
Jeg håber i alle er kommet godt ind i det nye år, et nyt og spændende 2011 venter forude :D
Godt nytår! / Happy New Year
Related Posts with Thumbnails