CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 30. april 2010

Et lille pusterum...

...mellem alle bestillingskortene. Hold da op, jeg har lavet mange bestillingskort de sidste uger!! Med temaer som "bogorm", "Manchester United fan", "motocrosser"...o.s.v. Og jeg har overhovedet ikke nået at fotografere hovedparten af kortene. Det er vist meget godt, at jeg har været græsenke denne uge ;). Mens Rikke har lavet lektier om aftenen, har jeg lavet kort! Men nu er de fleste konfirmationskort afleveret, og så er det nogle andre kort til om et par uger... Så lige nu har jeg et pusterum til at lave lige det jeg har lyst til....og det er at lege med mine Hero Arts stempler!!
Dette kort er til endnu en konfirmand, det skulle være i grønne nuancer og med en cykel på. Papiret er fra Prima "Flights of Fancy" og cyklen er Hero Arts stemplet F5293.
This card was ordered to be in green colours and with a bike! I love the Hero Arts Bike F5293, with a bit of Ranger stickles. Paper from Prima "Flight of Fancy"






















Dette kort har jeg hygget mig med her i eftermiddag, mens det stille regnede udenfor. Herligt, kreativt vejr *S*
Papiret er fra "Sofies Dream", og det er stemplet med Hero Arts Chalk Ink "Cerulian" med stemplerne "Dots and Flowers" og "Friends Definition". "Silhuette Burst" er embossed med "Winter Wonderland Opaque".
This card i made this afternoon. The danish paper "Sofies Dream" is stamped with HA Chalk Ink "Cerulian", on the stamps Dots&Flowers and "Friends Definition". "Silhuette Burst" is embossed with "Winter Wonderland Opaque"






















I aften tager Rikke og jeg en tur på Jensens Bøfhus....og slapper af derefter. I morgen kommer Claus hjem fra en dejlig træningsuge på Mallorca, hvor de har haft 27-29 grader hver dag!!! Nu ser jeg også frem til sommerferien ved Gardasøen...håber de næste par måneder går hurtigt ;)
...og en lille tilføjelse/redigering .....jeg har ikke vist dette kort på bloggen, og som Karina skriver i kommentaren til indlægget her, så er det sørme blevet vist/showcased på Hero Arts bloggen sammen med andre kort, bla. også et af Lisettes! Det er nu en fed fornemmelse :D
Tulipanerne og baggrundsstemplet er nogle af de nye stempler fra Pia/Kreative Fornemmelser!
I have´nt shown this card on my blog, but as Karina says, it was showcased on the Hero Arts Blog!! I´m so happy :) The stamps are some of the new HA stamps, from  Pia/Kreative Fornemmelser" I just love them :) Thank´s for looking and for your lovely comments :)






















Rigtig god forlænget weekend til jer, og tak for besøget, jeres besøg og kommentarer glæder mig altid rigtig meget :)
Jette

tirsdag den 20. april 2010

April Card Chain Challenge, mit kort til Fika

Dette kort sendte jeg til Fika i Indonesioen, i forbindelse med Deborahs April CCC. Jeg valgte at bruge farve- og temaudfordringen. Fika har modtaget det nu, så nu må det blogges. Hvis ikke i tidligere har prøvet at deltage, så tag et kig på Deborah´s blog.
This is my card, sent to Fika in Indonesia, in Deborahs April CCC. I used the colour and theme challenge optilons.Thank´s for looking :)






















Jeg har brugt BoBonny karton, Prima papir, DewDrops, stickles og stempel og punch fra StampinUp.
Sørme om ikke kortet fra indlægget nedenunder blev nævnt på Twitter/Heroarts i dag....én blev lige lidt stolt!
Dette var lige et "kort" indlæg fra mig...høhø... God aften til jer :)
Jette

mandag den 19. april 2010

Kort og godt for sjov :)

Ja, jeg havde lige en  pause i bestillingskortene, og så fandt jeg mine Distress Inks og HA stempler frem for at prøve lidt andet. De bestillingskort jeg laver, er primært a la "Jette-stilen" hvis man kan kalde det sådan...det er i hvert fald dem jeg plejer at lave, de gerne vil købe, og jeg hygger mig gevaldigt med det, så det´ skønt!
Jeg har tidligere set et kort lignende dette, kan desværre ikke huske hvor, evt. på Hero Arts Flickr Group. Her er min udgave:























Jeg har først distresset med Scattered Straw og derefter med Broken China. Derefter har jeg stemplet med Silhuette Grass og Latte Chalk Ink, samt Silhuette Burst og Snow Chalk Ink. Sommerfuglene er fra Hero Arts sættet Antique Engravings, et af mine favoritsæt!! De er ligeledes farvelagt med de to distress farver. Et lille stykke bånd, et par perler og to pins, og kortet er færdigt.
The background is distressed with TH Distress Ink Scattered Straw and Broken China, and the butterflies from "Antique Engravings" (love them!) are coloured with the same colours. Then i´ve stamped with Silhuette Grass and Latte Chalk ink, and Silhuette Burst and Snow Chalk Ink. Thanks for looking, wishing you a nice evening :)
I dag indløb der lige et par bestillingskort mere, så i aften er det på den igen *S*
God aften til jer, og tak for jeres kommentarer, det er bare så dejligt med lidt respons :)

søndag den 18. april 2010

Two of a kind....

Ja, det blev til to bestillingskort efter samme opbygning. Jeg er stadig meget låst, hvad angår drengekort, men nu ligger bestillingerne i kø, så det er med at få gang i kreativiteten! Jeg valgte til disse to nogle knaldfarver, og dem kan jeg faktisk godt lide. Så synes jeg at stemplet "STAR" fra HA CL318 er super god til drengekort. Papiret til det grønne er fra Prima og det blå er fra BoBunny.
(PS. Helle....nu fik jeg endelig  brugt én af mine stencils *S*)

I still think, that it´s diffucult to make cards for boys...so for these two cards i used som bold colours, and that seems ok to me. The clearstamp "STAR" from HeroArts CL318, is so useful for male-cards, i love these stamps. The green paper is from Prima, and the blue is from BoBunny.

This was a little post from me, have a nice sunday :)










































Det var alt for nu, ønsker jer en god og kreativ søndag :D
Jette

lørdag den 17. april 2010

Rosa, rosa og rosa farver

...Ja, jeg elsker de farver, og især papiret fra Riddersholm Design er jeg vild med! De skønne soft-tonede farver er så dejlige at arbejde med.
Her har jeg endnu et bestillingskort, som skal afleveres.
"Idas" har fået lidt glossy accents, "konfirmation" lidt stickles, og det samme har blomster og sommerfugle.


















Lige et close-up af pynten:
Jeg har nu afleveret konfirmationsalbummet med 16 layouts, lomme med plads til de små notater og breve fra konfirmanden til forældrene, gæstesider og telegram. Så håber jeg det bliver godt modtaget hos konfirmanden...og hun aner INTET om det, iflg. moderen :)
Ønsker jer en rigtig god weekend!

Another card with the lovely paper from Riddersholm Design! I´ve used glossy accents on the name Ida and stickles on "konfirmation" and on the flowers and butterflies.
Wishing you a nice weekend :)

mandag den 12. april 2010

April Card Chain Challenge

This month, i have tried to join Deborahs Card Chain Challenge. Everyone, from all over the world, can join this challenge. This is my first take, and this time, i have sent a card to Indonesia!! I can´t show it before the card is in the mailbox over there. But today, i found this card in my mailbox. I was so exited, and what a lovely and beautiful card i received from Daria in USA!! I love the colour-combo, and the stamp is embossed, and all the lovely and embossed flowers are cut out!! Thank´s a lot, Daria :D. If you are interested and want to join next time, take a look on Deborahs lovely blog ;)

Jeg har prøvet noget nyt... jeg har i april tilmeldt mig Deborahs Card Chain Challenge. Det går i alt sin enkelhed ud på, at du tilmelder dig, og når fristen er udløbet, sender du et kort til personen over dig, og modtager et kort fra personen under dig på listen. Hver måned er der 3 udfordringer, en skitse, farve-kombo, eller tema. Og du behøver blot at bruge én af dem.
Alle, fra hele verden, har mulighed for at tilmelde sig, og jeg har så sendt et kort til Indonesien!! Dette kan jeg dog først vise, når det er modtaget. I dag har jeg så modtaget dette smukke kort fra Daria i USA!! Det er så flot, og stilke og blomster er embosset, og selve blomsterhovederne er klippet ud bagefter!! Det er desværre svært at gengive på fotoet, men det er SÅ flot. Så jeg er helt sikkert med på næste challenge også. Har du fået lyst til at prøve, så gå ind og se mere på Deboras blog
Ønsker jer en rigtig dejlig forårsuge :)
Jette

onsdag den 7. april 2010

Telegram med plads til det hele...

...bl.a. et lille vers, billede af den tiltænkte gave, penge/gavekort til købet samt hilsen fra giverne.
Dette skulle kortet kunne indeholde, derfor lavede jeg en større udgave af pengekortet. Det er baseret på et stykke 30x30 karton, og skåret i højden 21 cm.

Alle papirer er fra Riddersholm Design, "Vintage Pink". Dette var et lille pip fra mig, jeg har arbejdet nu i 2 dage, det går rigtig fint, men trætheden melder sig så også når vi når denne tid på aftenen ;-). Fortsat god uge til jer, forhåbentlig med ligeså smukt forårsvejr som vi har haft i dag :D



søndag den 4. april 2010

Flere konfirmationskort/bestillinger

Ja, nu er det næsten dagligt jeg blogger, men bare rolig, det skal nok høre op igen *G*
Jeg "øver" i at sidde/"arbejde" længere tid ad gangen, og så er det jo godt, at jeg har en masse bestillinger at gå i gang med!!
Til Nana skulle jeg lave to kort. Et i rosa/pink nuancer (tak til Kirsten for et lille stykke hestepapir) og et i lyse/grønne nuancer og hendes interesser er hest og musik!! Dette blev min løsning på disse to kort:




































Tobias skal have et kort i farverne rød, hvid og sort...synes ligesom jeg har lavet nogle stykker til drenge i de farver...?? Men han er Liverpool fan, så derfor dette farvevalg. Jeg havde fået et eksemplar af indbydelserne med Liverpool billeder som gerne måtte bruges. Så uden for meget dims, kom det kort til at se sådan ud:

















Nu tror i måske, at jeg slet ikke laver layouts mere....men JO det gør jeg. Jeg har faktisk lavet 16 siden før jul, til et konfirmationsalbum til en tidligere kollegas datter....jeg kan blot ikke vise dem her ;). Og efter operationen, er det mere let og ligetil at lave et kort i ny og næ :)
Nu lakker påskeferien mod enden, og på tirsdag er det arbejdsdag igen, også for mig ;)

lørdag den 3. april 2010

Hero Arts April tema: Home & Mothers Day

Jeg har fået lavet et par kort mere, til april måneds tema på Hero Atrs flickr group, hvor temaet er "Home & Mothers Day". De er lavet både med Hero Arts og Janes Doodles stempler.
Det første kort er med et digi-stempel fra Janes Doodles, huset er i et sæt med 5 huse. 
















A card for Hero Arts april theme "Home&Mothers Day" Digi stamp from Janes Doodles, coloured with Memento Markers, and sentiment stamp is HA CL414 Classic Messages

Det næste kort er lavet i lavendel farver og HA Hues papir. Elsker det papir :) Jeg har først stemplet med Silhuette Grass i flere toner, og derefter med Silhuette Burst.


This card is also for april months theme, this time with S5316 Silhuette Grass and S5312 Silhuette Burst, Hero Hues Isis paper, and  HA inks.

Til det sidste kort er der brugt BoBunny papir, Martha Stewart punch og HA CL158 Cupcakes, som er farvelagt med Memento Markers og krydret med lidt Ranger Stickles og HA Sparkle Gems.

Card made of pink cardstock, BoBunny dots cardstock, Martha Stewart punch, HA CL158 Cupcakes, coloured with Memento Markers, and added with som Ranger Stickles and HA Sparkle Gems. Thanks for looking :)
Jette

torsdag den 1. april 2010

"Janes Doodles"... og farvelægning!

Inspireret af Sanne har jeg købt lidt digi-stempler hos Janes Doodles/Squigglefly. Og derudover har jeg været så heldig af nå at få give-away digistemplet "Princess Mia" og vinde "Vintage Rabbit" stemplet!! Så måtte jeg begive mig udi kunsten at printe og male disse stempler. Jeg har købt Memento Markers, for at prøve at farvelægge med andet end blyanter og H2O farver. Det kræver så lige lidt øvelse, synes jeg, hvis det ikke skal ligne en børnehavetegning *G*....men så er det jo bare med at øve sig!!
Her er mit første kort med den søde bunny, et lille hurtigt kort til i aften hvor vi skal til middag:


















Dette kort er bare til samlingen, med "Princess Mia" stemplet:

















Det var lige et kort indlæg herfra, snart skal vi en tur til Skive til familien.
Her er ikke ligefrem dejligt påskevejr, men så må vi jo klæde os på til forholdene i stedet for.
Håber i alle nyder påskedagene.
Related Posts with Thumbnails