CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 30. marts 2008

Et par hurtige kort til Holstebro-scrap


I torsdags var det igen tid til hyggescrap på Aktivitets-centret i Holstebro. Vi var en lille flok i torsdags, men vi hyggede os og fik da lavet noget alle 4 :-). Jeg havde pakket tasken til kort - men havde glemt stempler... altså blev det så til et par kort uden stempler af nogen art. Jeg ville dog have sat et stempel på herhjemme, med "tillykke" eller "til dig" eller noget i den stil, men blev i går enig med mig selv om at holde dem neutrale i stedet for. Så kan jeg bruge dem til hvad der byder sig. Alle materialer er rester, noget fra Basic Grey, og det grønne kort er med papir fra en gammel månedspakke fra ScrapShop, mener jeg. Så er de pyntet med lidt blomster, brads og på det grønne kort, med lyserøde similisten.
Efter at have sendt Claus og Casper på cykel"ferie" på Mallorca i går, nåede jeg så også weekendkonkurrencen på Dreampapers...en sjov skitse, hvor jeg fik brugt et foto, jeg SKULLE have scrappet - og det gav skitsen mig så lige "sparket" til at få gjort. Jeg venter med at oploade LOét, selv om det foregår ved lodtrækning, det er altid sjovt at se de forskellige bidrag samlet synes jeg. Fortsat god weekend, det der nu er tilbage af den :-)

lørdag den 22. marts 2008

Udfordrings- og lodtræknings LO´s


Dette er mit første dobbelt-LO. Det er lavet til en skitseudfordring på SIF, hvor Anita havde fundet denne dobbelt-skitse, hvorfra vi skulle lave et LO. Det var dejligt med et skub, ellers havde jeg nok ikke fået lavet et db-LO foreløbig ;-) Så var det med at få fundet nogle billeder der kunne bruges sammen, og her er det fra drengenes Mallorca-tur sidste år, hvor de kiggede skeptiske mod den mørke himmel - inden turen gik op i bjergene. Faktisk havde vi bedre vejr herhjemme end de havde på Mallorca sidste år :-D. Nu rejser de snart på dette års cykel-"ferie" - og de kigger spændte på vejrudsigten dernede, allerede nu. Mateialerne er alle fra Sandy Lion (præmie fra Anita) , selvklæbende rød blomsterbånd og hvid blondebort fra Li Om Hjørnet, samt lidt knapper og selvfølgelig sværte. Jeg har ikke brugt matter under billederne, men har ridset dem med sandpapir, og så ladet en stribe af den sorte baggrundskarton stå fri mellem fotos og papir.

Dette LO er lavet til Dreampapers weekendkonkurrence sidste weekend, hvor Annette havde fundet en skitse der skulle liftes. Dette var mit bud, og det var mit navn som blev udtrukket, og det er jo altid dejligt med en scrap-overraskelse :-). Det brune baggrundspapir er fra BG og det prikkede er fra Wild Asparagus. Derudover der der brugt blomster, brads, magic mesh/scrappers net, lyseblå selvklæbende blomsterbånd og hvid blondebort, samt thickers til titel. Jeg havde ikke flere N´er, så jeg ændrede et par W´er til N´er :-)
Sidste LO er også fra en lodtræknings-udfordring på Dreampapers, som lød på at vi skulle scrappe omkring emnet påskeblomster...Så sidste søndag skyndte jeg mig ud i haven og fik nogle snapshots af de få blomster vi har i haven efter vores ombygning, hvor mange løg er gravet op - vi har så efterfølgende ikke "nået" at lægge nye...Så disse blomster er hvad der er til rådighed i haven :-D

Det er vist første gang at jeg har scrappet i lysegrønt og gult!! Men jeg havde baggrundspapiret fra Stacy Claire Boyd, gamle gule Prima blomster og det gule selvklæbende blomsterbånd...og det blev så en udfordring i udfordringen - som jo trods alt bar præg af de gule påskeliljer.
Ellers er der brugt lidt scrappers net i brunt, gule og grønne knapper og lysegrønt papireffekt (som græs) fra Doodlebug. Det lille stykke karton (fra en pakke Betina og jeg købte og delte til Scrap i det Jyske...og som vi ikke umiddelbart var begejstrede for da vi pakkede det ud ;-) har jeg sat under, og teksten "listen" (lyt) skal signalere at vi lytter til blomsterne der pibler op og foråret der kommer. På trods af de gule og grønne farver - er jeg faktisk ret glad for LO´et, som er noget anderledes end det jeg plejer at lave.
Fortsat rigtig god påske til jer alle, og tak fordi du fandt tid til at lægge vejen forbi mig.

søndag den 16. marts 2008

5.udfordring på Multiscrap


Først havde jeg opgivet at lave 5. udfordring - men så gik jeg virkelig på jagt efter de gamle fotos - og fandt et par stykker som jeg var med på LOL! LO´et er lavet i sidste øjeblik - der gik alligevel lidt udfordring i, at få det lavet og sendt afsted. Farvevalget...tja, med alle de farver på billederne synes jeg det var lidt svært at vælge, men jeg valgte disse papirer, med focus på den turkise som er i trøjerne (hjemmestrikkede!). Jeg har så skrevet små stikord om de ting, der fyldte min tid i starten af 80´erne...noget mindes jeg med glæde, andet skal jeg aldrig have mere (æblesnaps...LOOL) Tak fordi du kiggede med og rigtig god uge - og påskeferie til de heldige :-)

torsdag den 13. marts 2008

KortaftenI aften var der scrap i Holstebro, og vi havde aftalt, at vi ville farvelægge stempeltryk og lave kort. Jeg skulle have lavet et kort til min mands tidligere kollegas 25 års jubilæum på lørdag, så det var oplagt at bruge aftenen til det. Det gør det så ikke bedre, at komme over ½ time senere end normalt når man synes der er for lidt tid i forvejen - men manden skal jo også bruge bilen engang i mellem LOL. Begge kort er lavet af restepapirer, det røde havde jeg påbegyndt tidligere herhjemme, og det andet lavede jeg i aften, bl.a. med nogle af de nye stempler som jeg købte i lørdags, fra Fru Hansens Kælder. De er så godt til kort synes jeg. Og nu er klokken mange, så måske jeg skulle finde min seng - og overkomme dagen i morgen - hvorefter jeg har en dejlig lang påskeferie :-D. God weekend til jer alle.

søndag den 9. marts 2008

Dagen derpå

Wow! I går lørdag var dagen endelig kommet, hvor der var Scrap i det Jyske i Ejsing Hallen. Jeg havde glædet mig så meget - og hele arrangementet forløb så godt som man kan ønske sig. Sabina & CO. har virkelig klaret dette til UG og det hele! Jeg og Claus kørte ud for at hjælpe med at pille bander ned, stille stole og borde op og hjælpe med opstilling af Sabinas varer. Så var det bare hjem og i køjen - for at være udhvilet til næste dag. Lige fra indgangen og til afslutningen af dagen forløb alt bare perfekt. Det var en dejlig lys og stor hal, skøn cafeteria med lækker mad, og super kursuslokaler på skolen lige ved siden af. Hele dagen emmede af god og hyggelig stemning. Jeg skulle holde kursus i farvesammensætning/opsætning af LO fra 11-12.30. Det har jeg gjort 1 gang før, men det forløb fint syntes jeg, der blev snakket og spurgt, og de fik startet lidt på deres LO´s. Tiden gik alt for hurtigt, men jeg håber at kursisterne fik nogle fif med hjem, som de kan bruge fremover.
Om jeg fik scrappet?? Næh... fik shoppet lidt inden mit kursus - gik efter kurset op for at spise sammen med Betina - men det fik Sabina lige sat en stopper for...!! TV-Midt-Vest ville gerne have en scrapper til at starte på et LO med et billede fra deres tidligere indslag - en fluebinder i orangegul trøje!! men det skulle være en fra egnen - og andre skulle på kursus...! Spørg mig ikke hvorfor jeg sagde okay...det må have været Sabinas bedende øjne ;-), for alle der kender mig vil vide, at det SLET ikke ligner mig at stille op - men tænkte vist til sidst, at det forhåbentlig "gik til et godt formål" - at fortælle om vores skønne hobby. Uff hvor var jeg nervøs...var vist ved at sluge min tunge flere gange LOL. Så jeg så det med bævrende hjerte i aften - og det minut klippet varede var ok...pyh ha!
Til sidst fik jeg da sat mig ned for at starte på et LO - men det er altså ikke færdigt endnu LOL.
Når jeg ikke kan vise nogle LO´s, kan jeg da vise mine indkøb fra i går - masser af mit yndlingspapir fra MME og Crate, og noget af Sabinas nye lækre crinkle-karton - stempler, magic mesh/scrappers net, som jeg elsker at bruge, samt en masse dims og pynt.


Det er vist godt at jeg snart har påskeferie, så jeg kan få malet videre i værelserne. Før får jeg ikke mit scraproom - og plads til alle mine scrapting.
TAK fordi du stadig læser med - det blev lidt af en smøre LOL - og ha´en rigtig dejlig uge.

mandag den 3. marts 2008

LO med maling


Dette LO er lavet til en skitsekonkurrence på SIF (som jeg vandt) efter denne skitse. Jeg lavede LO´et i 11. time, da skitsen slet ikke fangede mig! Måske var det malingen der gjorde at jeg tog udfordringen op. Jeg har MANGE farver MM maling -men får det aldrig brugt på selve LOét, allerhøjst på chipboards! Og slet ingen mønsterpapir - det har jeg aldrig prøvet!
Jeg valgte hvid baggrund og brugte 3 farver, "cornflower", "meadow" og "manila", duppet på med en natursvamp - fra min tid som akvarel"maler"!!!! Og jeg var simpelthen nødt til at få mere på LO´et end maling og tekst/journaling. Så der kom lidt organzabånd, crispybånd og filtbort på, med knapper fra CC ovenpå, samt et par blomster fra BG og Prima. Jeg prøvede samtidig at holde LO´et "let og luftigt"...og dette blev så resultatet.
Tak fordi du kiggede med - nu er der kun 5 dage til Scrap i det Jyske - ih hvor vi glæder os :-D
Related Posts with Thumbnails