CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 31. oktober 2007

You make me smile....


Det vrimler med awards rundt om i blogland! Denne har jeg modtaget af Betina/Hotcat, Anne Bente, Kirsten/Kimic, Sabina og Netti. En award det signalerer at "you make me smile". Den er jeg meget glad for, og jeg skal nu vælge 7 andre til at modtage awarden. Igen er det jo svært at vælge, men jeg sender den videre til:

*Charlotte*
Sabina
Rikke/Scraps
Majer
SuzyQ
Netti (som snart har en blog :-))
Kirsten(Holstebro, som heller ikke har en blog)

I er alle nogle dejlige scrap-piger, som har været med til at gøre scrapverdenen sjov og spændende.

søndag den 28. oktober 2007

Flere ferie-LO´s


Ja, jeg har jo stadig en del feriebilleder jeg gerne vil have scrappet. Her er det fra vores besøg i Caorle´s gamle bydel. Der gik vi en tur under siestaen, og det var så skønt og fredeligt, og man mærkede rigtigt den sydlandske stemning, med de små restauranter og isbarer, som var de eneste der havde åbent. Folk og fæ sad og fik lidt at spise eller drikke og snakkede sammen over dagens avis! Materialerne til dette LO er fra Wild Asparagus og Crate, samt filt-thickers og crispy bånd.

Dette LO er endnu et fra Venedig. Her Claus, Rikke og Anja med udsigt ud over Canal Grande. Det er lidt af en kunst at få taget et foto - kun med os - p.g.a. turistmængden, men med lidt hensyntagen til hinanden fik vi vist alle det foto vi gerne ville have. Blomsterne dækker dog lige et par ukendte turister ;-). Materialerne er karton fra DCWV, papir fra BG Infuse, Prima blomster, mine uundværlige knapper og scrappers floss - og ikke mindst sværte!!
Jeg beklager de lidt slørede billeder, men det kunne ikke blive bedre i dag! Jeg håber i alle har haft en god weekend, og tak fordi du vender vejen forbi mig ;-)

onsdag den 24. oktober 2007

Mine allerførste LO´s

På opfordring af Majer på hendes blog, "tør" jeg også godt vise mine første LO´s her på bloggen!
Det er faktisk helt sjovt at se på dem. Det første er fra Rikkes konfirmations-mappe, i A4 størrelse så det passede dertil. Jeg har med vilje lagt det foto ind som jeg uploadede dengang i januar 2006, og her har jeg vendt K´erne og E´et forkert!! (Det er dog rettet den dag i dag LOL). Jeg kan huske, at jeg var lidt stolt af LOét også selvom bogstaverne var vendt forkert...! Der er ganske enkelt brugt alm. karton og vellum, og jeg tror at blomsterne og bogstaverne er fra Gypsy Queen, som sammen med Scrapshop var de to shops jeg allerførst stiftede bekendtskab med! Og...det var før jeg kendte til sværten, de revne kanter o.s.v. Og ja, journaling/tekst var det jo heller ikke så meget af....
Dette LO er også fra januar 2006 og det første i 30x30. Det er med billeder af vores 1. kat, Bimse, og billederne er fra før 1986, hvor vi flyttede fra det lille rækkehus. Man kan sige, at her er mit første katteLO, og i det forrige blogindlæg er så mit nyeste katteLO...med vores nye kat Franz! Her er papiret fra en blok med retropapirer fra Panduro - hvor stemplerne også var købt...og jeg syntes at Panduro havde SÅ meget dengang... fiskeskelettet er fra GQ. Jeg lavede én ting dengang, som jeg stadig laver i dag, og det er MATTER! Det kan jeg se nu...sjovt, for jeg laver næsten aldrig LO´s idag uden matter. Det har jo så hængt ved siden da ;-) Her er der så hverken titel eller tekst - eller også er der begge dele?! Meget ville man jo nok lave anderledes idag, men jeg laver dem ikke om, for det er jo netop sjovt, at se de første LO´s, som enten kom i plastlommer eller blev sat i en mappe med sorte papsider, købt hos boghandleren. Mapper, som slet ikke kan lukkes sammen i dag, fordi de er spækket med LO´s.
Tak fordi du kiggede på mine debut-LO´s.... jeg kunne også godt tænke mig at se dit? Hihi...

mandag den 22. oktober 2007

LO´s fra Hotel Scrap og udfordring på SIF


Dette Lo lavede jeg til Hotel Scrap i Skive. Det er første gang jeg scrapper sort/hvidt, men jeg syntes at det var oplagt til billederne af Franz! Papiret er fra en blok med meget forskelligt sort/hvidt/beige papirer, og jeg mener det er fra DCWV. Derudover har jeg brugt min uundværlige sværte og skumbogstaver, som jeg er blevet helt vild med. De giver en rigtig fed effekt på siden synes jeg.

LO´et om alrummet nåede jeg også at lave i Skive...hele to LO´s på en dag, hvor jeg også skulle holde et lille kursus og snakke og shoppe...det havde jeg ikke regnet med ;-)
LO´er er lavet til BOH udfordringen på Majers blog, denne gang skulle det være om vores "spiseplads", og hos os, er det oftest alrummet der bruges, eller stuen, hvis bordet er fyldt med scrapsager, da det også er her jeg sidder og scrapper!

Det sidste LO er lavet forrige weekend til skitseudfordring på SIF. Billederne er igen fra vores ferie, og her med billeder af fodringen af de mange duer på Markus Pladsen.
Papiret er SÅ flot synes jeg, og det er fra Sandy Lion, og en gevinst fra SIF fra september måneds skitsekonkurrence. Udover papir og karton har jeg brugt et par enkelte blomster og en stickers fra papirserien.
Det var lige lidt scrapnyt fra mig, tak fordi du kigger med ;-)

søndag den 21. oktober 2007

En dejlig dag til Hotel Scrap

I går d. 20.10.07 var dagen hvor Sabina havde stablet endnu en super dejlig scrapdag på benene, og flyttet butikken ud til lokalerne, så vi kunne bruge vores penge hele dagen lang.
En kæmpe tak til Sabina m.fl., for det store stykke arbejde i udfører, så vi kan nyde alle de dejlige timer sammen med andre scrap-afhængige ;-D
Her er et par piger i højt humør, Marianne og Betina i fuld gang med at snakke - og scrappe. I er super hyggeligt selskab ;-)

Sabina havde travlt dagen lang, og betjente os på alle områder, så jeg forstår godt at stolen blev taget i brug ved disken. Psst...her er det AC, Nettis datter der køber lidt scrapting - hun er gået totalt i mors fodspor...så pas på dine scrapværdier, Netti ;-)

Netti i højt humør og i fuld gang med et af sine mange LO´s....ja, tænk at løbe tør for billeder!! Vi tilbød ellers at hun kunne låne lidt af vores!!!

Derudover skulle jeg holde et begynderkursus i farver og opstart på et LO! Uha..det gruede jeg lidt for, men jeg syntes da, at det forløb godt og jeg håber og tror da, at mine 11 kursister alle fik lidt nyt med derfra.
I dag er det så dagen derpå - og den brugte vi så på katteudstilling i Kolding - og fik bekræftet, at vi STADIG ønsker os en Hellig Birma.... og vi har da et par kontakter med hjem. Så må vi se, hvorfra og hvornår vi får en ny killing. Lige i øjeblikket er det - næsten - fuldtidsarbejde at have Franz i huset ;-) med opdragelse o.s.v. Men hold op hvor vi elsker ham alle sammen.... vi skal nok lede længe efter en mere forkælet og ombejlet kat! For han er da nuttet, ik´?

mandag den 15. oktober 2007

Franz kom på besøg


Her er så Franz, vores nye kat, som skal være makker-ven til en Hellig Birma, som vi forhåbentlig køber inden alt for længe. Franz her var på besøg i går. Han bor lige nu hos Marie, Rikkes veninde, hvor der i forvejen er 2 voksne katte, 2 killinger yderligere - og en golden retriever! Så han er ikke sart, og vader totalt ind hos os med sine små katte-træsko ;-)

Han har IKKE blå øjne, det er blitzen der snyder lidt. Faktisk er hans øjne lidt specielle i farven, men sød, det er han. Moderen skulle være en Norsk Skovkat - ligner mere en alm. huskat - og faderen er -vist nok - en perser. Begge udekatte - så hvem ved :-) Og Franz her - han er bare sig selv, og vi glæder os til han flytter ind her hos os. Det har været lidt tomt siden vi mistede Dina, og vi fungerer nu bedst med en kat i huset. På søndag tager vi så til katteudstilling i Kolding, for at se og høre lidt mere om den Hellige Birma, og se om vi kan finde en opdrætter, hvorfra vi kunne tænke os en lille blåøjet killing.

lørdag den 13. oktober 2007

Lidt LO´s...

Dette LO er lavet af en "gammel" månedspakke-papir fra Scrap-shop. Det har nogle farver, jeg normal har svært ved at bruge...men farverne på pigernes tøj, parasollerne o.s.v. gjorde, at jeg tænkte, NU skal det bruges. Historien bag billedet er, at vi var på stranden en sidste gang, og pigerne var overhovedet IKKE klar til at rejse hjem...det var vi andre såmænd heller ikke, men arbejdet kaldte jo!


















Dette LO er med billeder fra Markus pladsen i Venedig. Det er nogle imponerende flotte bygninger som man kan beundre i timevis. Materialerne er fra MME "Bohemia", og derudover er der brugt BG blomster, brads, clearstamp-stempel, sværte og bånd.



















Det sidste LO er lavet til scrapaften i Holstebro. Billederne er fra stendæmningen i Caorle, Italien. Alle sten langs stien var udskåret i flotte figurer, bl.a. som her en havfrue og en fugl. Jeg synes LO er lidt utraditionelt for mig, men det er nok den hvide baggrund og en begrænset brug af mønsterpapir. Papiret er fra Daisy D, derudover er der brugt blomster, thickers, embellishments, knapper og scrappers floss.

Jeg er blevet tagged ;-)

Jeg er blevet tagged af Hotcat, Sabina og Anne Bente. Det går ud på at jeg skal linke til dem der har tagged mig, fortælle 7 ting om mig selv, ligesom for at give et billede af, hvem jeg er, og så tagge 7 andre personer, ved at lægge en kommentar på deres blog. Måske finder vi ud af lidt mere sjovt og rart om hinanden ;-) og lærer hinanden lidt bedre at kende den vej.


  • Jeg er total katteelsker - og vi får snart ny kat i huset igen!
  • Jeg er sports-freak - i hvert fald TV-sports freak ;-)
  • Jeg er SCRAP-A-HOLIC - jeg er blevet afhængig af, at kigge på, læse om, eller at lave scrap dagligt!!
  • Jeg har edderkoppe-SKRÆK!! Virkeligt....bli´r helt panisk!
  • Jeg elsker chokolade -men prøver at trappe ned - og det går i grunden meget godt ;-)
  • Jeg elsker at være alene, har altid prioritetet lidt jeg-tid til noget godt og hyggeligt!
  • Jeg gider ikke havearbejde mere (efter scrap-opdagelsen)

Jeg giver hermed stafetten videre til Lone, Kimic, Charlotte, LaChris, Sofie, Marolle og Scraps, som jeg håber er med på "vognen". Rigtig god weekend her i det smukke efterårsvejr!

søndag den 7. oktober 2007

Et par LO´s fra Convention



Så er det dagen derpå ;-) Det var en superhyggelig dag i skønt selskab. Jeg havde forberedt 2 LO´s hjemmefra og nåede stort set begge to. Ellers gik dagen med at snakke med en masse dejlige mennesker, shoppe , snakke, shoppe, snakke, scrappe lidt o.s.v.! Begge LO´s er med billeder fra vores sommerferie fra Venedig. Det var vores første besøg i Venedig og det var en stor oplevelse at se på det smukke Venedig, men vi oplevede også, at en del af Venedig faktisk er ved at forfalde. Spørgsmålet er, om man vil være i stand til at bevare det gamle Venedig? DET håber vi.
Tak for en hyggelig dag i går, og tak fordi du kigger med her hos mig :-D.

tirsdag den 2. oktober 2007

Kagekone - med det hele ;-)



Ja, i dag blev jeg så 1 år ældre - og denne kagekone - med det hele - ventede på bordet da jeg kom fra arbejde. Claus kører som salgschauffør og leverer varer til bl.a. bagere, og denne bager kunne lige bage og pynte denne kagekone, mens Claus ordnede bestillinger o.s.v. Dét er da service - og den smagte mums - selv om der nu nok er kage til flere dage ;-D. Ellers er dagen gået med arbejde og hygge med vores lille familie herhjemme. Vi fejrede 3xfødselsdag forrige lørdag, så det var dejligt stille og roligt i dag. Og lidt gaver blev det da også til, bl.a. en ny frakke, scrapsager, penge (til scrap) og en DAB radio til mit kommende scrapværelse. Så kan "poptøsen" høre pop hele tiden! Den er bare SÅ fed - rigtig retro model i cremefarvet....nu skal jeg så bare lige lære hvordan den fungerer ;-)

Tak for alle jeres søde hilsner i dag og fordi du kigger med på min blog ;-)

Related Posts with Thumbnails